Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvennétek egy olyan tipusu nőt mint cseke katinka? borzalmasan néz ki mindig latom az sztkban élőben olyan düllendü gülü szemei vannak meg az az alak. Kell valakinek ilyen?
Szerintem sem a külsővel van baj, hanem az önbizalomhiánnyal és a pattogással, amit az imént említettek. Nekem sose voltak deszka csajaim, sőt, nagyon még olyan sem, aki 70kiló alatt volt. Egyszerűen nem vágytam csontra. Volt egy barátnőm, aki kb. 90 kiló lehetett, de értelmes volt, szexi, jó humorú és igényes.
A haverjaim reakciójátol féltem, mikor bemutattam, de odáig voltak érte és vissza. Kicsit féltékeny is lettem, pláne akkor, mikor pókerparti közbe bevágták, hogy olyan csaj kell nekik, mint a barátnőm. De büszkeség töltött el. Kisugárzás, ezen van a hangsúly.
A barátnőmnek volt egy vele egykorú, de alacsonyabb, és ducibb barátnője. Őt ki nem állhattuk. Folyton vihogott hangosan, magára hívta a figyelmet, folyton részeg volt és a vécében állandóan bőgött, hogy nem kell senkinek. Az ilyen csajokat én sem bírom.
Minden férfi bombázot szeretne csak nem jön össze mindenkinek. Nézz szét a sztárvilágban.a gazdag öreg pasik se fonnyadt 60 ast keresnek hanem 20 éves bombanőt.de természetesen egy fóldi halandonak megfelel a vékony is vagy ha széparcu és normál esetleg egy olyan akit az egyik válaszolo irt hogy 70 kg picit husi csak és formás. De ettől felfele már én nem tudnám elképzelni és akikkel erről beszélgettem azok sem ezért a kérdés. Van aki eltudná e képzelni.
Az sztkban mindenki szánja katinkat mert sokszor sír stb. Nem talal magának férjet, sőt épkézláb pasit sem. De azért jár hogy gyereke lehessen hormonok mindenfélét kap.
Vannak, aki a duci nőket szeretik.
A külső nem minden.
Na, jó. Tényleg nem egy szép nő.
DE: A Gregor Bernadett pl. szép (szerintem)
Mégsem úgy olvasom, hogy valami húúú de boldog lenne a magánélete..
A külső nem minden..
És ahogy az egyik válaszoló írta, kinek a pap, kinek a pék...:) (ez tetszett!)
Hálistenek nem egyforma az izlésünk.
ez a kérdés már önmagában is a nyomorékság csúcsa...
egyszerűen egy intelligens ember, soha az életben nem tenne fel ekkora marhaságot...
mindenkinek más a szép! azért mert neked nem jön be...hát kit érdekel?? senkit!
nekem sem jön be sok minden...és? nem tetszik a kopaszság, nem tetszik a kockahas, nem tetszik a soványság...stb...
számomra az én mércém a mérvadó, nem az, hogy x és y meg z mit mond vagy mi a fa.sz tetszik nekik...áldásom rá!
amint meg látod, igen kell valakinek az "ilyen"...
nem tudom te hogy nézhetsz ki, de a kérdésed alapján (mégha szórakozásból is írtad ki) nagyon gyenge agyi képességekkel lehetsz megáldva...ebből kiindulva pedig lehet bármilyen tökéletesnek hitt (mert ugye kinek a mi a tökély...) testedcskéd...az értelmes embereknek garantálom, hogy semmi pénzért nem kellenél... ;)
ízlések és pofonok...ennyi.
Én normál kategória vagyok . Gregor Bernit elég sokan zsákolnák sorbaállnának amúgy míg Cseke Katinka senkinek nem kell. Hiába jár plasztikáztatni meg fogyasztó szépítő kezelésekre sajnos van akin ez sem segít.Végülis sajnálom szegényt ahogy az Sztkban meglátom szánalom fog el mindig. A kis rózsaszín feszülös nadrágjában pumukli fejjel dülledt szemekkel mint egy torz mesefigura.öszegzésül itt sem venné senki feleségül az azért kiderült a válaszokból.
Ja es én tele vagyok olyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!