Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok milyen szerintetek az ideális barátnő? Mind külső mind belső értékeket tekintve?
Ahogy olvasom én lennék az ideális lány.
HA NEM AZ ÀLTALATOK UTÀLT LÀNYOKKAL FOGLALKOZNÀTOK ELSŐSORBAN
na nem is akadok fennt. A lényeg hogy a szolariumozott holgyek inkabb a ciganyokra emlekeztetnek mint egy egezseges emberre. Ezek a piritott ribbanccok nem tudjak hogy a barnasag regen a parasztlanyokra volt jellemzo az urak es urinok mindig hofeherek maradtak. :)
bocsika hogy lanykent itt pattogok az emberek arcaba de nem tudtam visszatartani a velemenyem.
Előző hófehérke, ebben van igazság, mert a napszámos földtúró parasztjai voltak sokat a napon, így nyílván azok sötétebb bőrtónusúak voltak. A rommá szolizott nőket én sem kedvelem, mert az már természetellenes, de akik nem viszik túlzásba, azokon azért szép tud lenni. A nagyon fehér bőr könynen kipirosodik, kiszárad, és pattanások is jobban látszanak rajta. Nem annyira jó a hófehér sem. Azért az agyonszoláriumozott europid fajt nehéz összekeverni a cigány fajjal. Teljesen más az arcvonásuk is, kizárt,hogy összekeverd a két fajt.
Nekem a nagyon feéhr lányok sem tetszenek, al ábuk mint a táposcsirke, és olyan élettelennek néznek ki, olyan vérszegény, betegesnek ,ha nagyon hófehérek, tudni kell a megfelelő mértéket a bprszínben és nincs gond. Se hófehér, se pirítósra szoláriumozott végletek emberei nem kellenének számomra barátnőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!