Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok milyen szerintetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

The Orsi kérdése:

Srácok milyen szerintetek az ideális barátnő? Mind külső mind belső értékeket tekintve?

Figyelt kérdés

2012. nov. 2. 18:30
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Ribancrendszám, :))) Ez jó, egyetértek, a legolcsóbb szutykoknak van tetkójuk, de még a lapockánál is förtelmebb,ha a derekánál van. Egy kérdés! Mi az a mókusorr? Karika fülbevalót én is rühellem, baromi szarul néz ki. Bár a fültágítósokhoz képest még mindig csúcs.
2012. nov. 2. 22:53
 22/28 A kérdező kommentje:
Mi a problémátok a karika fülbevalóval? :D
2012. nov. 2. 22:55
 23/28 anonim ***** válasza:
Olyan mint a karácsonyfadísz. Nem emberre való, csak az! :D Soha életben nem értettem,hogy mi ez az ékszer mánia a nőknél. Az öltözködésre nagyon sokat adok, mint magam részéről, mint a nők stílusát tekintve, igazi shoppingman vagyok, de az ékszerek nagyon jelentéktelenek, szinte észre sem veszem, csak olyan szintig,hogy nem kéne h legyen. Ráadásul az még nagyobb gáz,hogy egyre több fickó is pakolgatja magára ezeket a vackokat. Fülbevalós hímringyók, pecsétgyűrűs sznobok satöbbi. Totál felesleges cuccok a díszek. Bár én minden területen a környezetemben útálom a díszeket, szóval, még egy virág sincs a szobámban, még egy kép sincs a falamon, tehát én ilyen vagyok. Naturalista, és minimalista vagyok bizonyos dolgokban, ami a stílust illeti. Nem szeretem a csícsát! Nőkben sem, mert olcsó bazári majom feeli'n
2012. nov. 2. 23:04
 24/28 A kérdező kommentje:
De azért egy kis diszkréten csillámló apró köves kis fülbevaló azért szerintem még elfogadható nem de? :)
2012. nov. 2. 23:13
 25/28 anonim ***** válasza:
Elfogadható, /elézhető/ :) CSak ne legyen olyan flancos. Az mondjuk nem rossz,ha igaz gyémántból van, és a végerndeletedben a palidra hagyod. Akkor biztos immmmádni fogja a füleiden!
2012. nov. 3. 00:31
 26/28 anonim ***** válasza:
Nem krvul.
2012. nov. 3. 08:29
 27/28 anonim ***** válasza:

Ahogy olvasom én lennék az ideális lány.

HA NEM AZ ÀLTALATOK UTÀLT LÀNYOKKAL FOGLALKOZNÀTOK ELSŐSORBAN

na nem is akadok fennt. A lényeg hogy a szolariumozott holgyek inkabb a ciganyokra emlekeztetnek mint egy egezseges emberre. Ezek a piritott ribbanccok nem tudjak hogy a barnasag regen a parasztlanyokra volt jellemzo az urak es urinok mindig hofeherek maradtak. :)

bocsika hogy lanykent itt pattogok az emberek arcaba de nem tudtam visszatartani a velemenyem.

2012. dec. 26. 23:17
 28/28 anonim ***** válasza:

Előző hófehérke, ebben van igazság, mert a napszámos földtúró parasztjai voltak sokat a napon, így nyílván azok sötétebb bőrtónusúak voltak. A rommá szolizott nőket én sem kedvelem, mert az már természetellenes, de akik nem viszik túlzásba, azokon azért szép tud lenni. A nagyon fehér bőr könynen kipirosodik, kiszárad, és pattanások is jobban látszanak rajta. Nem annyira jó a hófehér sem. Azért az agyonszoláriumozott europid fajt nehéz összekeverni a cigány fajjal. Teljesen más az arcvonásuk is, kizárt,hogy összekeverd a két fajt.

Nekem a nagyon feéhr lányok sem tetszenek, al ábuk mint a táposcsirke, és olyan élettelennek néznek ki, olyan vérszegény, betegesnek ,ha nagyon hófehérek, tudni kell a megfelelő mértéket a bprszínben és nincs gond. Se hófehér, se pirítósra szoláriumozott végletek emberei nem kellenének számomra barátnőnek.

2012. dec. 26. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!