Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-20 éves srácok. Egy ideális barátnő milyen külsőre és belsőre számotokra?
külsőre: Szép arányos arc, nagy, vagy közepes mellek, formás fenék és az alakja is formás, arányos
belsőre: intelligens, van humora, nem ért félre állandóan, okos és tanult, van önbizalma, ki tud állni abban amiben hisz
18/F
Igaz én 21 vagyok xD De Amúgy az a lényeg, hogy a külső meg fog és a belső megtart.
Ne legyél kivivó( 4kg smink nélkül is lehetsz szép) normális öltözék. Mindenkinek más az ideálja, de hidd el a természetességgel hamarabb célt érsz. Belső meg az hogy olyan barátnő legyél mintha csak a barátod lenne az a srác (megérted, figyelmes vagy, jó társaság) És nem mellesleg hűség :D
21/F
külsőre: Ne ilyen kirívó ribanc külseje legyen, aki után minden fiú nyálcsorgatva megfordul az utcán, hanem inkább az átlag felé húzzon, de mégis legyen benne valami különleges, amitől mégsem lesz átlagos a számomra. Ami az alkatot illeti, én inkább a vékonyabb lányokat szeretem, de az se baj, ha van rajta egy kis husi, de azért ne az a 100 kg-os kategória legyen lehetőleg.
belsőre: mosolygós, vidám, kedves, segítőkész, hűséges, bújós, gondoskodó, gyengéd, tisztelettudó (úgy értem, hogy ne olyan legyen, mint ezek a mai trógerek, hogy "beszólogatok mindenkinek, hadd röhögjenek a többiek) és odaadó.
18/F
Akkor végülis normális barátnőt keres a többség.:) És akik írtak, Ti inkább átlagos, vagy átlag alatti/feletti kinézetűek vagytok?:) - csak kíváncsi vagyok, hogy kik gondolják ezt.
köszi a válaszokat:)
Kinek mi az átlagos és az attól eltérő :D
Mindenki az átlag felettieket keresi. Csak Tudod kinek mit foglal ez magába :D
A válasz egyénfüggő. Ha egy unalmas, egyszerű, gondolkodni nem képes férfit kérdezel: akkor legyen csöcse meg segge.
Ha egy értelmesebbet, akkor az már tud mondani valamit, remélem ezek közé tartozom:
Legyen szép és..üde. Nem számítanak a méretek (bár ne legyen bálna, se csontkollekció) , bár nálam a vékonyabbak jönnek be. Arca legyen szép, nem kell sok smink, ne legyen ragyás pl. Ne legyen kidolgozott izomzata, az annyira gusztustalan..lekever nekem egyet, jobban fáj, mint ha a haverom vág orrba..
Benső: kicsit komoly, kicsit vidám, értse a poént, ne sértődjön meg mindenre, ne legyen ovis szinten. :D És jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!