Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, nektek milyen lenne az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek milyen lenne az ideális barátnő?

Figyelt kérdés

Főként belső tulajdonságokra gondolok, de lehet stílus, küllem vagy egyéb alapján jellemezni.

És mi az amit ki nem állhattok a csajokban?

2010. nov. 23. 18:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
26%
Legyen egy lvl 80-as priestje hogy tudjunk partyzni =)
2010. nov. 23. 18:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen legyen kedves, figyelmes, okos, értelmes, aranyos, de ha kell akkor legyen benne vadság is... :)
2010. nov. 23. 18:05
 3/11 anonim ***** válasza:
31%

Nehéz elmondani... nem is teszem meg :D

Legyen annyi elég, hogy szeretek a kemény nőket, de nem a nagyszájúakat.

2010. nov. 23. 18:05
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Legyen normális bár bírja a hülyeségeimet nem szeretem a csontvázakat de a húsgolyókat se...szal ilyen normális legyen kedves aranyos szép az 1 olyan amit a belső tulajdonságok fel tudnak váltani de azért nem jön roszul ha nem undorodom tőle..és utálom ha hüje plázaqva ha hüje segg és elviselhetetlenül nyafog hisztizik...és ha emos de nemcsak kinézetre!!!
2010. nov. 23. 18:09
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
aranyos,kedves,nem egy elfajzott partyarc, kicsit visszahúzódóbb/csendesebb is lehet, inkább vékony mint kövér de egy kis felesleg bőven elfér, ne füvezzen, ne legyen plázapiccha, ne legyen segghülye, nem kell h bombázó legyen de azért legyen egy határ, nagy vonalakban ennyi
2010. nov. 23. 18:21
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

18:09!

A hülye "LY"-vel írandó...

Kérdező!

Én lány vagyok, értelmes, okos, őszinte, kissé visszafogotabb, aztán vadabb, csendesebb, de néha cserfesebb...és nincsen barátom...átlagos kinézetű vagyok szerintem, nem csúnya...és a pasiknak mégsem kell egy ilyen lány...

18L

2010. nov. 23. 18:27
 7/11 anonim ***** válasza:
dehogynem kéne
2010. nov. 23. 18:29
 8/11 anonim ***** válasza:

18:27!

Hova valósi is vagy??:)

2010. nov. 23. 18:30
 9/11 A kérdező kommentje:
Várom még a válaszokat, az eddigieket pedig köszönöm :)
2010. nov. 23. 18:31
 10/11 anonim ***** válasza:

18:27 vagyok!

Aki kérdezett tőlem, annak üzenem, h szerintem ne itt offoljunk, hanem írj mailt, ha szeretnél valamit kérdezni.

(De amúgy Bp mellett lakom.)

2010. nov. 23. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!