Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
The Orsi kérdése:
Srácok milyen szerintetek az ideális barátnő? Mind
külső mind belső értékeket tekintve?
A mai lányok 80%a ott elvérzik, hogy nem tud főzni. A másik 10 meg ott, hogy nem akar dolgozni, hanem eltartatná magát. A maradék 10 meg ott, hogy imádja a helyes pasikat, ami nem én vagyok. Tehát magányos maradok.
2012. nov. 2. 18:38
12/28 A kérdező kommentje:
Igen sok ilyen lány van...De aki tud főzni még jól is néz ki, ad a megjelenésére, tanult és mégsem talál párra na velük mi van?
Az ápoltságra visszatérve. Kérdező egy terészetes nő az igazán szép nő, nem a szolitól narancssárga fejű, öt centis körömmel járó cicababa, akinek 2 kg smink van a fején.
18:38-as 20f voltam.
2012. nov. 2. 18:42
14/28 A kérdező kommentje:
20F, igen erre voltam kíváncsi
24L
Tetovált szemöldöknél műbb, okádékabb jelenséget ritkán látni, talán a szilikon mellek a nagy vágással a tövénél. REttent, olyan szörnyellás kinézet. Olyan fúria feje van a nőnek tőle. Nem, nem a szendeszűz ártatlan babaképüeket szeretem, de ami sok az már sok. Mű nő nem kéne. Szolizottság jó bizonyos mértékig. Minél természetesebb, minél kevesebb mű tulajdonsága van, és minél kevesebb díszítés van rajta, annál vonzóbb. Nem kell ékszer, nem kell gagyi tetkó, nem kell smink, nem kell szilikon implant, nem kell műhak, műkarmok, lakk, szájfény , egyéb isenfasza, mert ezektől egy igazi szörnyella lesz belőle, amitől csak frászt kapni! Igazi kellemes szexet nem igazán.
2012. nov. 2. 18:44
16/28 A kérdező kommentje:
Igen, a kérdést is ezért tettem fel. Meg szerettem volna tudni, hogy mi is él itt a köztudatban az ilyen túlcicomázott lányokról. Mert szerintem lány létemre undorító.
Hidd el rengetegen vannak akiknek extrát jelent ez a sok karácsonyfadísz, de van akinek unszimpatikus. Viszont egy természetesen szép lány elméletileg legalábbis senkinek nem kéne hogy taszító legyen. ÖSztönszerűleg nem.
2012. nov. 2. 18:53
Külső:
Haj: sötét barna, váll/derékig érő hullámos, egynes
Szem: barna, fekete, sötét
Alkat: Kicsit husi, de nem dagadt
Magasság: alacsony (hozzám képest) úgy 160-165 cm
Arc: sminkkel/smink nélkül gyönyörű, édes, cuki, aranyos
Belső:
- Művelt
- Értelmes
- Tanult
- Szellemes
- Vicces
- Komoly
- Empatikus
+ nekem bejön ha egy kicsit zárkózott, visszafogott, nem állandóan pofázós
22/F
2012. nov. 2. 18:56
nekem nem nagyok az elvárásaim, és 90 %-ban a túlsúly az, ahol nem mennek át a nők.
Egy nő ne legyen már 100 alatt a "magasság mínusz kiló" érték.. tudom, ezt bonyolultabban kéne kiszámolni, de a lényeg, hogy ne legyen rajta túlsúly. Jobb, ha barna a bőre, de nem zavar, ha fehér bőrű, anyajegyes, szemüveges, ferde fogú vagy mókusorrú.
De bajsza ne legyen.
Ami nálam gáz: nagy karikafülbevaló, Mikiegér/kabóca-szemöldök, cigányrózsaszín ruhák, odvas fogak, bazári bizsu, szopópiercing, lapockatetoválás (ribancrendszám), hosszú köröm (nem mű)
2012. nov. 2. 21:15
20/28 A kérdező kommentje:
Megmondom őszintén ilyen egyenes válaszokra vártam titokban. A nagy többségnek úgy látszik, hogy a természetes igényesség a nyerőbb :))
Kapcsolódó kérdések: