Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok milyen szerintetek az ideális barátnő? Mind külső mind belső értékeket tekintve?
Élő :D
Ronda pasiként nem engedhetem meg magamnak, hogy igényeim legyenek.
Belső: Kedves, aranyos, megértő, őszinte, hűséges
Külső: legyen ápolt
mindnekinek más.. ez egy tipikus kérdés a hülye kérdés nincs rá válaszra..
van akinek a szöke van akinek a barnak. van akinek a bújós van akinek a vagány. ilyenbe nincs ideális..
Hajszín szemszín nekem mindegy.
Szőke/vörös + kék/zöld szem jobban tetszik, de a barna haj barna szem is szép, nem fontos.
Ami fontos, hogy hosszú haja legyen. Külsőre az arca fogjon meg, ne legyen deszka.
Lehet rajta max +10 kiló, de több ne, ez a határ.
160-170 centi közötti legyen. Külsőre kb ennyi.
Belsőre, legyen kedves, segítőkész, ne legyen zárkózott. Nekem pl tetszik, ha egy csajnak nagy a szája. Legyen humora, ne legyen
csendes. Fogadja el másnak a véleményét is, NE LEGYEN HISZTIS. Meg lehessen bízni benne.
Ami a szexet illeti. Ne legyen prűd, legyen fantáziája, legyen hozzám hasonlóan picit perverz, szeresse a szexet, szeresse a spontán dolgokat. Ha picit szexmániás az előny. A legfotosabb pedig, hogy hűséges legyen.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!