Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon előnytelen az arcom, akkor tényleg csak akkor rúghatok labdába a szép nőknél, ha megfelelő anyagi biztonságot tudok teremteni?
Ha találsz egy olyan csajt. 10-ből 3-nál lenne esélyed, jó sok lóvéval.
A szexet ő is csak a pénzedért csinálná. Ráadásul kitarthatnád a fiatal, csini, csóró szeretőjét is.
Gondold át. A prosti olcsóbb. :)
"Csajok ezt ti hoztátok ki, hogy a ronda, nem túl magas pasik csak ezzel juthatnak egy a bugyitokig."
Ám az rém fura, hogy nektek tényleg minden nő egyforma? "Ti"? Nekem aztán nem kell senki pénze, köszi, van. Amikor nem volt, annyit költöttem, amennyit megengedhettem magamnak.
A külső persze fontos, azt nem tagadom.
Ahogy a többségnek, épp emiatt lehet, hogy (már gyűjtöm az ilyen kérdéseket!) halomszámra háborodnak fel a gazdag pasik, miszerint ők egyáltalán nem kaphatnak meg minden nőt- itt meg azt hiszik róluk, meg őket szidják.
De hát egy kigyúrt testben mi olyan jó? Sose fogom már megérteni. És inkább férfiaktól hallom, nőktől ritkán. Szerintem tesznek rá (egy vékony réteget kivéve).
Vagy félreértés van, az elhízott, mackós fickók sikertelenek, ezért azt hiszik, hogy a kigyúrtak tetszenek a csajoknak.
A pénzre már ki sem térek.
Van esély, de nem így.
Én, akinek nagyon fontos a külső, egyszer beleszerettem egy csóró és ronda pasiba, mert nagyon odaadó tekintete volt.
Mást nem tudok írni.
Ha még velem is előfordult, gondolom mással még inkább megeshet.
"szép szemei és odaadó tekintete volt"
Ronda volt. Kb. csak ennyi. :) Szép szemek, odaadó tekintet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!