Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nagyon előnytelen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nagyon előnytelen az arcom, akkor tényleg csak akkor rúghatok labdába a szép nőknél, ha megfelelő anyagi biztonságot tudok teremteni?

Figyelt kérdés
Tudom ez elcsépelt szöveg, meg az is az, hogy a lányok a pénzes pasikra buknak, akkor is ha az Quasimodo. De szerintem van a dologban igazság. Sok, nem cicababás külsejű csajt is egyre gyakrabban látok vaskos pénztárcájú pasikkal. Ez az egy remény maradt nekem is, hogy csajhoz jussak. Igaz felkészültem arra, hogy nem magamért fognak szeretni, hanem a pénzemért. De nem érdekel, csak az, hogy végre csajom lehessen. Vágjak bele a nagy útba, nyissak vállalkozást és teremtsek megfelelő anyagiakat? Csajok ezt ti hoztátok ki, hogy a ronda, nem túl magas pasik csak ezzel juthatnak egy a bugyitokig.
2012. nov. 1. 17:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ha találsz egy olyan csajt. 10-ből 3-nál lenne esélyed, jó sok lóvéval.

A szexet ő is csak a pénzedért csinálná. Ráadásul kitarthatnád a fiatal, csini, csóró szeretőjét is.

Gondold át. A prosti olcsóbb. :)

2012. nov. 1. 18:14
 12/20 anonim ***** válasza:

"Csajok ezt ti hoztátok ki, hogy a ronda, nem túl magas pasik csak ezzel juthatnak egy a bugyitokig."

Ám az rém fura, hogy nektek tényleg minden nő egyforma? "Ti"? Nekem aztán nem kell senki pénze, köszi, van. Amikor nem volt, annyit költöttem, amennyit megengedhettem magamnak.

A külső persze fontos, azt nem tagadom.

Ahogy a többségnek, épp emiatt lehet, hogy (már gyűjtöm az ilyen kérdéseket!) halomszámra háborodnak fel a gazdag pasik, miszerint ők egyáltalán nem kaphatnak meg minden nőt- itt meg azt hiszik róluk, meg őket szidják.

2012. nov. 1. 18:17
 13/20 A kérdező kommentje:
Ha ronda arcra a pasi akkor mit tehet? Egyet csak. Sok pénzt harácsol össze és kigyúrja magát. Így nem a csak pénzéért hanem a testéért fogják szeretni. De egyre inkább azt tapasztalom a mai lányoknál, hogy a helyes arcot semmi sem tudja helyettesíteni. Max a plasztikai sebész. Ha pénzed van, akkor lesz helyes pofikád is és bevonzod a lányokat. Lesz pénzed botoxra, ráncfelvarrásra, szemhéjplasztikára stb.
2012. nov. 1. 18:26
 14/20 anonim ***** válasza:

De hát egy kigyúrt testben mi olyan jó? Sose fogom már megérteni. És inkább férfiaktól hallom, nőktől ritkán. Szerintem tesznek rá (egy vékony réteget kivéve).

Vagy félreértés van, az elhízott, mackós fickók sikertelenek, ezért azt hiszik, hogy a kigyúrtak tetszenek a csajoknak.

A pénzre már ki sem térek.

Van esély, de nem így.

2012. nov. 1. 18:32
 15/20 anonim ***** válasza:
csúnya is vagy, és hülye is.
2012. nov. 1. 18:33
 16/20 A kérdező kommentje:
Akkor mit tegyen egy pasi őszintén aki arcra nem helyes he?
2012. nov. 1. 18:34
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem helyes, ne legyen kigyúrt, ne legyen gazdag sem mert az sem segít. Akkor mi segít? Mondjatok tuti tippet?
2012. nov. 1. 18:34
 18/20 anonim ***** válasza:

Én, akinek nagyon fontos a külső, egyszer beleszerettem egy csóró és ronda pasiba, mert nagyon odaadó tekintete volt.

Mást nem tudok írni.

Ha még velem is előfordult, gondolom mással még inkább megeshet.

2012. nov. 1. 18:42
 19/20 A kérdező kommentje:
Akkor nem lehetett ronda pasi ha szép szemei és odaadó tekintete volt. Ne keverjük a szezont a fazonnal.
2012. nov. 1. 18:52
 20/20 anonim ***** válasza:

"szép szemei és odaadó tekintete volt"

Ronda volt. Kb. csak ennyi. :) Szép szemek, odaadó tekintet.

2012. nov. 1. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!