Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha nem válaszol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nem válaszol erre? Jobb lenne hagyni az egészet?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akibe szerelmes vagyok, de elrontottam. Mikor rám írt (!) egy idő után elküldtem a fenébe, mert untam, hogy folyamatosan miatta vagyok depressziós, és ő csak erre rátesz egy lapáttal. Aztán mikor rájöttem mit csináltam, írtam neki, hogy nem úgy gondoltam, de nem válaszolt. Végső elkeseredésemben megírtam neki egy célzást az öngyilkosságra és leléptem. Mivel őszi szünetre elutaztam, és ,már nem mentem Facebookra, se sehova fel, úgyhogy várom a hétvégét. De most mit csináljak? Elegem van, hogy folyton fájdalmat okoz nekem, és mikor túl akarok lépni rajta fogja magát és rám ír. Két éve vagyok belé szerelmes, de jobb lenne hagyni? Mit csináljak, ha az "öngyilkosság-célzás" után egyáltalán nem fog keresni? Mert igazából nem volt hazugság.

2012. okt. 31. 19:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért nem próbáljátok meg együtt ?
2012. okt. 31. 19:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Figyelj.Tisztázd a dolgot.Mond el az igazat.Jobb mind2 félnek.Aztán eltűnsz az életéből.
2012. okt. 31. 19:22
 3/8 A kérdező kommentje:

1 válaszoló: Szerintem az lenne az utolsó dolog, hogy ő érez irántam valamit... plusz 3 évvel idősebb mint én

2 válaszoló: Nem hiszem, hogy kíváncsi rám ezek után... remélem tudjuk majd tisztázni a dolgokat, de én csak akkor mondom el neki, ha rákérdez :(

Ezek után viszont muszáj lesz találkoznunk, mert egy közeli ismerősöm beköltözik a szomszédukba, és olyan a ház, hogy először el kell menni az ő házuk előtt/mellett. Nem akarok ez után a szemébe nézni :(

2012. okt. 31. 19:26
 4/8 -=Koldus=- ***** válasza:
Ne haragudj, de egy ilyen csajjal aki öngyilkosságra célozgat én sem foglalkoznék.
2012. okt. 31. 19:27
 5/8 anonim ***** válasza:

3 év? A mai világban már nem nagyon számít 3 év.

Beszélj vele, ŐSZINTÉN. Mondd el neki mit érzel, hátha észbe kap.

Ha úgy adódik, akkor lépjetek ki egymás életéből.

2012. okt. 31. 19:28
 6/8 A kérdező kommentje:

3 válaszoló: És ha ne adj isten megtenném, és ő tudna róla, akkor nem csinálna semmit?

4 válaszoló: Az a helyzet, hogy nyáron én elmondtam neki, hogy szeretem, de elküldött a fenébe... csak azt nem értem ezek után miért ír

2012. okt. 31. 19:30
 7/8 -=Koldus=- ***** válasza:

Én max annyit tennék, hogy szólnék a szüleidnek.

Csak azért nem jönnék veled össze, hogy ne legyél öngyilkos.

2012. okt. 31. 19:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Koldus: Nem is azt akarom, hogy azért jöjjön össze velem :O ! Dehogyis! Csak azért eléggé bánt, hogy erre még annyit sem reagál, mint azelőtt. Én egyszerűen csak beszélgetni szeretnék vele, normálisan, és ennyivel köszönöm szépen elégedett is lennék. De szó sincs arról, hogy érzelmileg zsarolni akarok valakit... :O
2012. okt. 31. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!