Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nem válaszol erre? Jobb lenne hagyni az egészet?
1 válaszoló: Szerintem az lenne az utolsó dolog, hogy ő érez irántam valamit... plusz 3 évvel idősebb mint én
2 válaszoló: Nem hiszem, hogy kíváncsi rám ezek után... remélem tudjuk majd tisztázni a dolgokat, de én csak akkor mondom el neki, ha rákérdez :(
Ezek után viszont muszáj lesz találkoznunk, mert egy közeli ismerősöm beköltözik a szomszédukba, és olyan a ház, hogy először el kell menni az ő házuk előtt/mellett. Nem akarok ez után a szemébe nézni :(
3 év? A mai világban már nem nagyon számít 3 év.
Beszélj vele, ŐSZINTÉN. Mondd el neki mit érzel, hátha észbe kap.
Ha úgy adódik, akkor lépjetek ki egymás életéből.
3 válaszoló: És ha ne adj isten megtenném, és ő tudna róla, akkor nem csinálna semmit?
4 válaszoló: Az a helyzet, hogy nyáron én elmondtam neki, hogy szeretem, de elküldött a fenébe... csak azt nem értem ezek után miért ír
Én max annyit tennék, hogy szólnék a szüleidnek.
Csak azért nem jönnék veled össze, hogy ne legyél öngyilkos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!