Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kéne tennem? Meg kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem? Meg kéne próbálnom, vagy inkább hagyni az egészet?

Figyelt kérdés

van egy csaj aki tetszik(pár napja akadtam rá tök véletlen myvipen és egyből megtetszett(bár pár dolgot eddig is tudtam róla)), tehát egy városban lakunk és eggyel felettem járt általánosban(de az már rég volt:D), párszor láttam buszon v a városban, és eddig tudtam a keresztnevét, és ennyi, közös barátaink nincsenek.

Szerintetek érdemes lenne felvennem vele a kapcsolatot?de hát semmi közelebbit nem tudok róla, és nincs senki, aki révén ,,véletlen'' találkozhatnánk.

Meg az is még fura nekem, hogy eddig minden barátnőmet ismertem régebbről, vagy legalább volt vmi közös szál, ilyen ,,látatlanban'' még nem csináltam. Tehát itt a tapasztalatom: 0

tudnátok valami hasznos tippet, tanácsot adni?előre is köszi

2010. aug. 15. 13:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én azt tanácsolnám neked, hogy próbáld meg! Vedd fel vele a kapcsolatot, nincs mit veszítened! Jelöld be, aztán msn. Onann meg már tudod. :D

2010. aug. 15. 14:51
 2/2 anonim ***** válasza:

szerintem is vedd fel msnre beszelgessetek aztan beszlej meg vele egy "randit" hivd el egy uditore egy sutire vagy csak setalni aztan majd megaltod hogy mi alakul ki

17/L

2010. aug. 18. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!