Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-18 éves FIÚK! Bejönne egy ilyen lány?
Barna hosszú hajam van, zöld és barna szemem és nem vagyok valami magas csak 162cm. Nagyon szeretem a sportokat mindig nézem a focit meg most kint voltam a török-magyar meccsen is:D Mindig tisztában vagyok az eredményekkel de ezt a fiúk sajna nem értékelik. 50 kg vagyok és táncolok úgyhogy nagyon hajlékony is vagyok.
UTÁLOK vásárolni. A kedvenc márkám a NIKE még nike-s fülbevalóm is van:)A lányos ruhákban is nagyon jól nézek ki mind úgy áll mintha rám öntötték volna de nem merem őket felvenni mert félek hogy valaki másképp lát benne, nem úgy mint én magam a tükörben.
Nagyon sokan azt hiszik hogy én vagyok Mister Antiszerelem ami sajnos nem igaz csak a külvilágnak mutatom ezt mrt nem akarom hogy megbántsanak. Imádom a romantikus filmeket viszont egyszerűen nem tudom elképzelni magam egy fiúval,hogy nézzük ezeket, így inkább ezt magamban tartom és magányosan nézem a számítógépemen. szerintem ezt később se fogom másképp. Szerencsére az akciófilmek is a mániáim így nagyon könnyen el tudom rejteni a love iránti vágyaim.
LÉCCI KOMOLY VÉLEMÉNYEKET RÓLAM. TÚL RIZIKÓS VAGYOK MERT NEM TUDOM HOGY IGAZÁN MILYEN VAGYOK, fiús vagy lányos? Én mindkét énem szeretem, de a fiúk ettől megrettennek.
Velem volt olyan hogy egy lány belémzúgott de nekem nem jött be... szóval ez a rosz :D h nem tudod h kinek tetszel :D
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!