Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16-20 éves fiúk! Nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16-20 éves fiúk! Nektek bejönne egy ilyen lány?

Figyelt kérdés

Vállnál picit hosszabb vörös haj( [link] )

(az eredeti hajszín szőkésbarna, ink seszínű), kék szem, világos bőr, magasság: 163 centi, 47 kg , nagyobb mell lapos fenék). Smink: Cicás szem ( nem olyan p*csás), halvány rózsaszín pirosító, nem pattanásos és nem

alapozza magát.

Nem volt még barátja, sem csók, tapasztalatlan, nehezen megnyíló típus, de ha lenne barátja hűséges lenne és nagyon szeretné őt. Szeret hülyülni de tud komoly is lenni, sok hobbija van , szeret a barátaival lenni, sütni-főzni, nem sportos ( nem szeret sportolni), szeret sorozatokat nézni , zenét hallgatni. Nehezen nyíl meg idegen társaságban.

16 éves lány

2012. szept. 16. 19:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
vörös *o*
2012. szept. 16. 19:07
 2/20 anonim ***** válasza:
Nekem bejönne,mondjuk a haja szerintem túl hosszú a leírtak alapján.A másik meg ha nem szeret sportolni az ok csak azért tartsa meg a vonalait és ne legyen majd egy disznó.
2012. szept. 16. 19:07
 3/20 A kérdező kommentje:
+ nem hord rikító ruhát, de nőies az öltözködése, nem túl elegáns. állt short harisnyával pólóval ilyesmik
2012. szept. 16. 19:08
 4/20 anonim ***** válasza:

előző vagyok

az előbb csak a vörös haj ig jutottam de végig olvastam és sajnos arra jutottam hogy nem létezel :(

2012. szept. 16. 19:09
 5/20 A kérdező kommentje:
kort is irjatok:D
 6/20 A kérdező kommentje:
utolsó hogy érted hogy nem létezek?:O
 7/20 anonim ***** válasza:

ilyen egyszerűen nincs mert ha lenne te lennél a tökéletes :D

16f

2012. szept. 16. 19:10
 8/20 anonim ***** válasza:
2. vagyok 18F
2012. szept. 16. 19:11
 9/20 anonim ***** válasza:

én az

1. 4. 7.

16f

2012. szept. 16. 19:13
 10/20 anonim válasza:
Bejönne, de már lassan 23 leszzek, ráadásul nem igazán kezdenék felszínes tini lányokkal. Nekem a jellem a legfontosabb nem a kor, de úgy tapasztalom, hogy a tini lányok többnyire még nagyon gyerekesek és éretlenek egy komoly kapcsolatra, a hűséget is egyre kevesebben ismerik.
2012. szept. 16. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!