Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Bejönne nektek?
Figyelt kérdés
szóval van ez a srác..osztálytársam.Magas,sportos,barna szemü,fekete hajú...régen kócos hajviselete volt,de most a napokban megnövelte és kivasalta épp annyira hogy a szemébe érjen bele a haja...régen is nagyon tetszett,most is tetszik de valahogy olyan furcsa így látni....Nektek bejönne?
am. szerintem elég jóképü srác.
2011. nov. 29. 16:48
1/6 anonim válasza:
FÉRFIAK HAJVASALÓVAL MIÉRT
bocs. sosem értettem. a kócos iszonyat cuki, a vasalt haj férfiakon viszont irtózatosan mű szerintem..
2/6 anonim válasza:
az első leírta az én véleményemet is
5/6 anonim válasza:
Én imádom ha egy fiú vasalja a haját! A vasalt hajó srácok olyan cukik! ^^ Nem tetszenek a göndör hajú srácok!! Bár attól függ illik-e hozzá! :D Képett légyszii! Jöhet privibe is!! :D
6/6 anonim válasza:
Megnéztem már azt, hogy milyen vastag a pénztárcája? Ha vastag, akkor biztos jó fäszi és tetszeni fog neked. Ha nem, akkor csak szäros kis lúzer a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!