Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16-20 éves fiúk! Nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16-20 éves fiúk! Nektek bejönne egy ilyen lány?

Figyelt kérdés

Vállnál picit hosszabb vörös haj( [link] )

(az eredeti hajszín szőkésbarna, ink seszínű), kék szem, világos bőr, magasság: 163 centi, 47 kg , nagyobb mell lapos fenék). Smink: Cicás szem ( nem olyan p*csás), halvány rózsaszín pirosító, nem pattanásos és nem

alapozza magát.

Nem volt még barátja, sem csók, tapasztalatlan, nehezen megnyíló típus, de ha lenne barátja hűséges lenne és nagyon szeretné őt. Szeret hülyülni de tud komoly is lenni, sok hobbija van , szeret a barátaival lenni, sütni-főzni, nem sportos ( nem szeret sportolni), szeret sorozatokat nézni , zenét hallgatni. Nehezen nyíl meg idegen társaságban.

16 éves lány

2012. szept. 16. 19:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Persze hogy bejön :D jó tulajdonságok :) én lazán járnék egy ilyen lánnyal

F19

2012. szept. 16. 19:18
 12/20 anonim válasza:
persze hogy bejönne *.* ha te vagy az akkor dobhatsz rám 1 privit :) am 16éves srác vok.
2012. szept. 16. 19:22
 13/20 anonim ***** válasza:
Persze hogy bejön, igazán nőiesen nézhetsz ki :) 18F
2012. szept. 16. 19:38
 14/20 anonim ***** válasza:

Igen, bejönne, ha gondolod írj :)

17F

2012. szept. 16. 19:48
 15/20 anonim ***** válasza:

Szőkésbarna- seszínű hajjal sincs baj. Már befestetted a hajad vörösre? Szüleid engedték?

Nehezen megnyíló típus nehéz ügy. Ha ez alatt azt érted, hogy stresszben vagy fiúk közelében, akkor még rosszabb.

Milyen az a cicás szem?

Az, hogy nem vagy sportos nálam nagy hátránynak számítana, vagyis ha ilyen lánnyal lennék, nehezen értené meg, hogy nekem kell a mozgás :).

Az, hogy szetesz soroztokat nézni tök jó, de ha ilyen Marichuji és a szerelem diadala szintű csodákat, akkor tv-t se néznénk együtt .

Külső megfog-belső megtart, külsőddel tényleg nincs baj, az még jó is, hogy nem sminkeled szét magad, pl ez az egyik oka amiért kondiba járok, mert ott a lányokon nincs annyi smink, de a belsőd nem fogott meg, bár lehet, hogy nem is lehet ezt kijelenteni egy gyk-s kérdés alapján .

17 F

2012. szept. 16. 19:49
 16/20 anonim ***** válasza:

kb álom bnő ennyiből. de ha lapos lennél előlről mint a kocsi műszerfala az se nagyon zavarna :)

Am meg az arcod lehet olyan mint egy majomé, ki tudja, de a kicsit visszafogottabb lányok a zsánereim. Nekem sem volt még olyan sok minden :D

F19

2012. szept. 16. 23:08
 17/20 A kérdező kommentje:
hát nekem fordítva van hogy hátul vagyok lapos x'D az se a legjobb.. am nem vagyok majmos arcra sztem:D
2012. szept. 17. 06:37
 18/20 anonim ***** válasza:

Jöhetsz cica! :)

többit privátban!

2012. szept. 17. 16:28
 19/20 A kérdező kommentje:
utálom ha vadidegenek cicáznak.. ha akarsz vmit írj te, de már nem vagy így szimpatikus.. bocsi ha lefelejtettem hogy nem vagyok egy pcsa aki az ilyen 'szólongatásokra' ugrik ;)
2012. szept. 17. 17:46
 20/20 anonim ***** válasza:

Naná, hogy IGEN ! :'D

16/F

2012. okt. 6. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!