Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-20 éves fiúk! Nektek bejönne egy ilyen lány?
Vállnál picit hosszabb vörös haj( [link] )
(az eredeti hajszín szőkésbarna, ink seszínű), kék szem, világos bőr, magasság: 163 centi, 47 kg , nagyobb mell lapos fenék). Smink: Cicás szem ( nem olyan p*csás), halvány rózsaszín pirosító, nem pattanásos és nem
alapozza magát.
Nem volt még barátja, sem csók, tapasztalatlan, nehezen megnyíló típus, de ha lenne barátja hűséges lenne és nagyon szeretné őt. Szeret hülyülni de tud komoly is lenni, sok hobbija van , szeret a barátaival lenni, sütni-főzni, nem sportos ( nem szeret sportolni), szeret sorozatokat nézni , zenét hallgatni. Nehezen nyíl meg idegen társaságban.
16 éves lány

Persze hogy bejön :D jó tulajdonságok :) én lazán járnék egy ilyen lánnyal
F19

Igen, bejönne, ha gondolod írj :)
17F

Szőkésbarna- seszínű hajjal sincs baj. Már befestetted a hajad vörösre? Szüleid engedték?
Nehezen megnyíló típus nehéz ügy. Ha ez alatt azt érted, hogy stresszben vagy fiúk közelében, akkor még rosszabb.
Milyen az a cicás szem?
Az, hogy nem vagy sportos nálam nagy hátránynak számítana, vagyis ha ilyen lánnyal lennék, nehezen értené meg, hogy nekem kell a mozgás :).
Az, hogy szetesz soroztokat nézni tök jó, de ha ilyen Marichuji és a szerelem diadala szintű csodákat, akkor tv-t se néznénk együtt .
Külső megfog-belső megtart, külsőddel tényleg nincs baj, az még jó is, hogy nem sminkeled szét magad, pl ez az egyik oka amiért kondiba járok, mert ott a lányokon nincs annyi smink, de a belsőd nem fogott meg, bár lehet, hogy nem is lehet ezt kijelenteni egy gyk-s kérdés alapján .
17 F

kb álom bnő ennyiből. de ha lapos lennél előlről mint a kocsi műszerfala az se nagyon zavarna :)
Am meg az arcod lehet olyan mint egy majomé, ki tudja, de a kicsit visszafogottabb lányok a zsánereim. Nekem sem volt még olyan sok minden :D
F19

Jöhetsz cica! :)
többit privátban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!