Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki elmagyarázná a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki elmagyarázná a nők nemi erőszakhoz való ellentmondásos hozzáállását?

Figyelt kérdés

Lehetőleg nők válaszát várnám és őszintén, mert egy nagyon érdekes dolgot szeretnék világosan megtudni.

A nemi erőszak elvileg sok nő véleménye szerint a legrosszabb dolog, ami egy nőt érhet. Itt a fórumon többen is leírták már, hogy egy brutális verést is hamarabb elviselnének, mint az erőszakos közösülést.

Ugyanakkor máshol és máskor egy teljesen más dolgot is hallottam.Állítólag sok nő ábrándozik arról, hogy megerőszakolja egy férfi. igaz, ezek teljesen más jellegű erőszakot jelentenek, vagyis előbukkan egy titokzatos Adonisz a semmiből, aki ellentmondást nem tűrve leteperi és a magáévá teszi a nőt, majd eltűnik. A nő pedig előbb védekezik, majd utána átadja magát a felébredő vágynak és gyönyörnek.És sok nő is kifejezetten élvezi a vad, szinte már az erőszakkal határos szexet.

A kérdésem az lenne, hogyan lehet egy dolog egyszerre hátborzongató és hihetetlenül izgató a nők számára?

2012. okt. 29. 23:29
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

A saját véleményemet tudom még hozzátenni az elhangzottakhoz. Az erőszak, mint szexuális fantázia, nekem azt jelenti, hogy adott egy férfi (aki nyilván jóképű, sármos és a többi), aki nekem, mint nőnek nem tud ellenállni, és akár erőszak árán is akar, és elég tökös is ahhoz, hogy ezt a legelemibb módon véghez is vigye. Ez diadal neki, mert megkap, és diadal nekem, mert kívánnak. Hú, ezt most nem biztos, hogy jól írtam le.

A valós nemi erőszak más. Az ember összetörik, mert tárgyként van használva, kiszolgáltatva, megalázva, na hadd ne soroljam, azt hiszem érezni a különbséget. - Van, akinek ez is vonzó, mna, az már fétis meg aberráció. Szerintem.

2012. okt. 30. 00:25
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom pasi vagy. Na most képzeld el: van különbség aközött, hogy egy vadítóan szexi, álmaid nője leteper, vagy ha egy undorító gusztustalan szadista barom rádveti magát, miközben neked van barátnőd? Na, ugye?
2012. okt. 30. 00:48
 13/27 anonim ***** válasza:
93%

Bocs, férfi vagyok, de van véleményem.

"Állítólag sok nő ábrándozik arról, hogy megerőszakolja egy férfi."

A szexuális fantázia egy dolog, a valóság egy másik. Amiről az általad említett nők ábrándoznak, az a kiszolgáltatottság érzése egy erős és határozott férfi felé. Ez egy ösztönös dolog, mert ha az emlősök nagy százalékának szexuális életét nézed, ott is az erősebb kutya... Ott az szexel, aki elég erős hozzá, hogy meg tudja tenni, ez valahol belénk van kódolva. Csakhogy két dolgot nem szabad elfelejteni: ez az ösztön magában hordozza azt is, hogy az állatoknál ez együtt jár azzal is, hogy a hím akkor kezdeményez, amikor érzi, hogy a nőstény készen áll rá, nem akkor, amikor neki kedve szottyan! Ez kb azt jelenti, hogy az említett nőt akkor és az erőszakolja meg, akit amikor és akit szeretne is, hogy megtegye! A másik dolog pedig, hogy egy dolog, hogy olykor-olykor jól esik egy nőnek, ha leteperik és nem tud tiltakozni, de ez egészen más, amikor, tegyük fel, kívánta is, az őt leteperő pasit, DE veszélyben érzi a fizikai épségét és nem érzi magát biztonságban! Márpedig a nemi erőszak ezzel jár: fizikai bántalmazás, semmi más! A megerőszakolásukról ábrándozó nők egy biztonságos kiszolgáltatott érzésről fantáziálnak, amikor egy erős, kemény férfi, akit ők képzeltek el, magáévá teszi őket ellentmondást nem tűrően, nem pedig arról, hogy az életüket féltve, megalázottan tűrniük kellene, ahogy egy aberrált állat a saját kielégülése eszközéül használná fel őket.

Az általad említett érzés eléréséhez szerintem nem is kell megerőszakolósan játszani. Pl a párommal nem egyszer fordult elő, hogy határozottan elutasította a közeledésemet, mert mondjuk fáradt volt, vagy mert éppen csinált valamit. Az ilyen elutasítások között hatalmas különbségek vannak, mert van, amelyiken érzi az ember, hogy tényleg nincs kedve a lánynak szeretkezni, máskor viszont éppen, hogy látod a kedvet, csak pont akkor másra koncentrál. Ilyenkor van, hogy csak felkapom, ledobom az ágyra, finoman a feje fölött kifeszítem a karjait, amire sokszor elégedett sóhajjal kapitulál. Nagyjából az ő ilyen jellegű dominancia-orientált vágyait szerintem ki is elégítettem, mint ahogy sok, általad említett nőét is. Valós erőszakra egyikük sem vágyik, hidd el!

"A volt barátnőmmel egyszer mi is, de képtelen voltam szétfeszíteni a lábát. Akkor mondjuk szöget ütött a fejemben, hogy egyáltalán hogyan lehet egy nőt megerőszakolni. "

Hát semmiképpen sem úgy, hogy csak simán lefogod, és szétfeszíted a lábát. Az ilyen jellegű nemi erőszaknak épp az a lényege, hogy rákényszerítik a nőt, hogy magától tegye szét a lábát. Az ilyen erőszaktevők általában veréssel, vagy valami fegyverrel kényszerítik az áldozatukat arra, hogy ne ellenkezzen. Egyetlen férfivel szemben nyilván minden nő megtudná védelmezni magát az aktustól, ha nem kellene a testi épségét, netán az életét féltenie, de sajnos, aki nemi erőszakra fajul, az nem riad meg egyéb fizikai bántalmazástól sem. A másik dolog pedig, hogy a nemi erőszakok többsége elvileg nem is úgy történik, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Leitatott, benarkózott lányokkal történik a többsége, mégpedig olyan állapotban, ahogy nem is képesek ellenállást kifejteni, és másnap nem is tudják felidézni a történteket.

2012. okt. 30. 08:50
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Abberrációnak én azért nem nevezném!

Én is úgy vagyok vele, hogy inkább verjenek ájultra minthogy átkelljen élnem egy nemierőszakot!

Viszont engem is nagyon izgat az a fajta durvább szex amiről írtál kérdező. Viszont ezt csak azzal tudom elképzelni akit tiszta szívből szeretek és ez egyfajta bizalom is a másik felé, hiszen tudod, hogy semi pénzért nem ártana neked!

22/L

2012. okt. 30. 08:58
 15/27 anonim ***** válasza:
11%
Most fogok kapni hideget, meleget, meg mindenfélét: Boldog békeidök vannak. Lehet állitani, hogy ez a legnagyobb borzalom ami megeshet egy növel, de a történelem folyamán szinte természetes volt. Háborukban a katonák a meghoditott területeken végigeröszakolták a nöket (A mozgo bordélyokbol mindig kevés volt, és csak a harcok idején volt jelentöségük.) A nörablások is tkpen megeröszakolások. A rabszolgakereskedelem sem a tiszta szerelemröl szolt. Ezekben az esetekben minden nönek öngyilkosnak kellett volna lenni? Nem lettek azok, söt alapvetöen az életükhöz tartozonak érezték (Mert az is volt!). Elfogadták, és ha lehet élvezték is. Miért lenne ez másképpen ma? Csak egy nagyon erös társadalmi tiltás jött be a képbe manapság. Az emberek azért maradtak.
2012. okt. 30. 09:34
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

A történelem folyamán...ez így is van! De ezek az idők már régesrég elmúltak!

A történelem folyamán az is meszokott volt, hogy rendszeresen kínozták az embereket és lemészárolták a férfiak családját...ennek ilyenformán vége.

2012. okt. 30. 09:39
 17/27 anonim ***** válasza:
22%
#16-nak: Nagyon naiv vagy!!! (Vagy csak .....?) Egyrészt a világon nagyon sok helyen mot is ez van. Másrészt ami beleivodott több ezer év alatt az emberi gondolkodásba, mentalitásba, lélekbe, az néhány 10 év alatt nem veszik ki!
2012. okt. 30. 09:44
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Igen és szerencsére mi a világnak nem azon a részén élünk ahol a nők el vannak nyomva vagy éppen háborúk dúlnak.Ez nem naívság kérdése vagy tudatlanság kérdése.

Nem tudom kibe mi ivódott be és mennyire de bennem óriási törésést okozna és ez nem vita kérdése.

Lehet, hogy valakit nem hat meg, de engem igen...mások vagyunk!

2012. okt. 30. 09:49
 19/27 anonim ***** válasza:
22%
#18: Tudod, hogy Boszniában, Montenegroban, Koszovoban néhány éve, hány nöt eröszakoltak meg. Valoszinüleg ök sem kértek belöle. Pedig ezek nem a világ végén vannak hozzánk viszonyitva. Szomszédok szinte! Nem azt mondtam, hogy te kérsz az eröszakbol, de ne gondold, hogy olyan messze van idöben és térben az ilyen.
2012. okt. 30. 10:04
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Igen földrajzilag lehet, hogy közel van....de a kultúra,a mentalitás és az élethelyzet nagyon más.

Egyébként fogalmam nincs most, hogy kanyarodtál el erre?! Köze nincs a kérdéshez, hogy hány nőt erőszakolnak meg még ma is.

Te ezekszerint nem tartod akkora tragédiának, van ilyen.

2012. okt. 30. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!