Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki elmagyarázná mi az alapja a nők gondolkodásának?
egyszerűen nem értem őket, olyan mozzanatokon akadnak fent ami tök mind1 mindenki másnak csak nekik nem
hol van a racionalitás?
nem kötekedésből írtam ki a kérdést, elnézést kérek a nőktől
de mégiscsak: TUDNOM KELL!! :)
an ok nem racionalisak, ergo nem lehet oket megerteni!
De ha megis ezt szeretend, akkor inkabb verselemzeshez tudam magunkat hasonlitani! :) Amennyi ember annyi fele verselemzes fog szuletni, de igazan csak a kolto tudja, hogy mire gondolt, amikor a sorokat irta! ;)
Miota baratom van epp beszeltunk errol, mert sokszor nem ertette pl. h aprosagokon mert durcazok es vitazok.
A nok nagyon szeretnek szeretve lenni, viszont amikor valami, akarmilyen kicsi dolog is zavarja oket, akkor nem mondjak ki konkretan, hanem jobban esik nekuk, ha a parjuk magatol eszreveszi ezt es netan elnezest ker vagy valami. A nok ilyen esetben meg azt erzik, hogy valoban odafigyelnek rajuk es ezert van, hogy inkabb hisztiznek vagy durcaznak vagy ilyesmi, mert valljuk be ha a masik magatol rajon arra mi a bajunk, akkor az nagy joleso dolog es erezzuk, hogy szeretve vagyunk.
En ezt igy latom, de persze sok olyan no van, aki nagyon direkt.
Azért az ösztönöket megfeleltetni az érzelmeknek igen súlyos mellékategorizálás, kedves előttem szóló.
Kérdező, te pedig légy oly szíves, meséld el, konkrétan miféle eset fogalmazta meg benned a fentebbi soraidat, mert ismeret híján végképp nehézkes magyarázatot adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!