Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki elmagyarázná mi az alapja a nők gondolkodásának?
Figyelt kérdés
egyszerűen nem értem őket, olyan mozzanatokon akadnak fent ami tök mind1 mindenki másnak csak nekik nem
át,elvileg logikusak,csak másképp,aztán valahogy mégsem teljesen logikusak.Amíg férfi vagy,nem értheted meg a nőket,max 1et,de azt is évek alatt.
2012. aug. 26. 13:41
12/31 anonim válasza:
Hidd el nekem kedves kérdező, a világ legjobb tudósai dolgoznak az ügyön, évtizedek óta. A nők gondolkodását lehetetlen megérteni, mivel "elméletileg" a legtöbb nő szemében ezek egy állompasi tulajdonságai: magas, izmos, bátor, kedves, jóképű, nagy fallosszal rendelkezzen. És ha megkapják, az "állompasijukat" akkor az már nem kell nekik mert ők inkább egy ilyet szeretnének: elhízott, ápolatlan, ronda, nyámnyila, kőbunkó paraszt akinek micropénisze van. Félre értés ne essék, nem akartam ezzel senkit sem megbántani.
2012. aug. 26. 13:45
13/31 anonim válasza:
Sok a buta liba..tény, de nem minden lány olyan. Mi vagyunk az érzékenyebb nem, szóval..tolerancia. Mondjuk belém annyi szorult kb mint egy kavicsba, de mind1.
Szóval..a nők nevetnek az első 5 hülyeségen, a hatodikon megunják, vagy már idegesíti, és ha elegük van, már picit magukra is veszik..mert ugye van a megfelelési vágy felétek.
De a legtöbb nő a figyelmetlenséget nem szereti. Pl rendeltek pizzát..veszel egy húsos-gombásat...ő bevágja a durcit, mert nem szereti a gombát. Te felkapod a vizet, hogy ilyen hülyeségen miért vinnyog. De miért is vinnyog..? Tudod hogy nem szereti, sokszor kért hogy gomba nélkül rendeld..ergo nem az zavarja hogy nem azt kapta meg amit akar, hanem mert hiába mondd el valamit, mintha falnak mondaná
Jó, ez bárgyú példa, de most nem jutott jobb eszembe
14/31 anonim válasza:
Hidd el nekem kedves kérdező, a világ legjobb tudósai dolgoznak az ügyön, évtizedek óta. A nők gondolkodását lehetetlen megérteni, mivel "elméletileg" a legtöbb nő szemében ezek egy állompasi tulajdonságai: magas, izmos, bátor, kedves, jóképű, nagy fallosszal rendelkezzen. És ha megkapják, az "állompasijukat" akkor az már nem kell nekik mert ők inkább egy ilyet szeretnének: elhízott, ápolatlan, ronda, nyámnyila, kőbunkó paraszt akinek micropénisze van. Félre értés ne essék, nem akartam ezzel senkit sem megbántani.
15/31 anonim válasza:
Am most ez olyan, hogy miért érzéketlen bunkók a férfiak? Nem azok, a nők sem hisztis libák, de míg nem olyan párt talál magának az ember, akivel pl leélné az életet, úgysem lesz oylan odaadó és önfeláldozó...szerintem, nem tudom, lehet kövezni
2012. aug. 26. 13:47
16/31 anonim válasza:
Első vagyok és köszönöm a nőktől a lepontozást. Bár akkor sem lesztek racionálisak. Hormonzavarosok vagytok és mindig a pillanatnyi érzelmi normátoknak megfelelően döntötök.
2012. aug. 26. 13:58
17/31 ASOT válasza:
ááá az hosszú folyamat, akasztás nem jobb, kötélnek nem örülnél jobban?
2012. aug. 26. 13:58
18/31 anonim válasza:
úgy könnyebb megérteni őket ha tisztában vagy a saját érzelmeiddel
2012. aug. 26. 13:59
19/31 anonim válasza:
De amúgy komolyan..nem minden csaj ilyen, ne ilyet keressetek..majd benő azoknak is a fejük. A jobb nők, belül nem csak kedvesek, okosan, és aranyosak..hanem tudják mikor kell komolyan venni egy-egy olyan ügyet, mikor kell mutatni hogy igazán megbántottatok, és ha a lány bánt meg, nem mentséget keresve benned kelt lelkiismeretfurdalást, hanem kiengesztel..a férfiak sem mind bunkók, akik leszrják hogyan érzel..
A megoldás, elfogadnia a két nem közötti különbséget(normális embereknél nem oylan nagy a szakadék), és meglátni benne hogy ezek a különbségek igazából csak kiegészítenek egy párt..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!