Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki elmagyarázná mi az alapja a nők gondolkodásának?
egyszerűen nem értem őket, olyan mozzanatokon akadnak fent ami tök mind1 mindenki másnak csak nekik nem
hol van a racionalitás?
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Hát rendben, itt egy példa:
Egy nő ismerősömmel beszélgettünk, és elkezdett egy témát amit én tovább folytattam. Mondtam-mondtam, majd egyszercsak hirtelen belekezdett egy teljesen más dologba, miközben én még be sem fejeztem a mondandóm.
Úgy tűnt érdekli a téma, mégis belém folytotta a szót.
Na?
Ez racionális?
"mondtam-mondtam" na ez az, látod, ha hallgattál volna, bölcsebb lettél volna.
Amúgy a kérdésedre a válasz: kombinatorika :P
A Nők gondolkodásának alapja azok mi vagyunk férfiak.
Ha nem lennénk nem kéne min gondolkodniuk.
De mivel vagyunk így gondolkodniuk is kell.....
Az eredeti kérdésre a válasz:
Két agy félteket különböztetünk meg tudatos és tudat alatti.
Nézzük csak.
Érkezik egy külső inger (5 alapérzékszerv egyikébe)
A nő tudatalattija feldolgozza és átküldi a tudatos agyi részre.
Itt bizony programok felülírják sok minden program lehet: félénkség, agresszio, szociális megítélésen alapuló dolgok stb. (tehát a csaj személyisége és evolúciósan beleépült kódok) ezek a programok átírják a valóban érzett dolgokat
Majd verbálisan távozik egy érthetetlen információ.
Tehát: Inger->Tudatalatti->Tudatosagy(programok akár reflexszerüen)-> verbális megnyilvánulás.
húúú, nagyon sok itt a humortalan és kiábrándult lélek... nézzétek meg ezt a videót, én mindig olyan jót derülök rajta :D http://www.youtube.com/watch?v=K9yXyy5FNRM
az igaz h inkább mi emocionálisak vagyunk, de a tetteink nem nélkülözik a racionalitást sem. nagyon sok sztereotip és arrogáns megállapítást olvastam, ezekre most inkább nem reagálnék, hanem egyenesen a Kérdezőhöz intézem a szavaimat. tudom, már elég régen lett kiírva a kérdés, de hátha más is idetéved rajtam kívül és hasznos lesz számára, amit írok.
én is sokat gondolkodtam azon h a férfiak miért tartják érthetetlennek a nőket (néha én nem értem magamat/magunkat :D), és nagyjából oda lyukadtam ki, mint ami a videóban is van: a mi egyenleteinkben több változó van, általában nem kiegyénült dolgokkal foglalkozunk, hanem mindent vmi mással összefüggésben vizsgálunk. azok a rossz tulajdonságok, amiket a többség felsorolt csak jellemhiba (pl a másik félbeszakítása), nem tipikusan női tulajdonság. buta, féltékeny, lekezelő, illetlen, ripacskodó stb. ember mindkét nemnél van, és sajnos ők a feltűnőbbek, ezért látszik úgy h mindenki ilyen. de szerencsére ez nem igaz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!