Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Elmagyarázná valaki?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Elmagyarázná valaki?!

Figyelt kérdés

Miért van az,hogy élőben jól elvagytok egy csajjal,flörtölgettek vele, később bejelölitek fbon,rendszeresen beszélgettek is vele, majd mikor a lány megkérdezi,hogy mit csináltok aznap,bejelentitek,hogy találkoztok egy csajjal?! Mi állhat emögött? Hogy lesz*rja azt akivel chatel, vagy nem mer lépni felé,vagy mégis mi?! Normális válaszokat szeretnék,mert komolyan kérdem,nem tudok rájönni...

20L

2012. júl. 27. 17:49
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Egy kicsit féltékennyé tenni téged, és hogy ne érezd magadba nyeregbe nagyon:)
2012. júl. 27. 17:52
 2/21 anonim ***** válasza:
Féltékennyé akar tenni, szokásos történet.
2012. júl. 27. 17:54
 3/21 anonim ***** válasza:

minden fiú azt irja hogy egy csajjal találkozik mikor megkérdezed tőle,hogy mit csinál aznap?

ez marha jó:D

2012. júl. 27. 17:55
 4/21 anonim ***** válasza:
Nekem is volt hasonló esetem.Volt egy pasi akinek bejöttem,rendszeresen beszéltünk fb-n egyszer csak látom,hogy kapcsolatban.Rám írt,elkezdtünk beszélgetni és megkérdezte,hogy zavar-e.Mondtam neki,hogy meglepődtem.Erre ő mondta,hogy csak arra volt kíváncsi,hogy hogy reagálok.Szóval szerintem csak tesztelni akar.
2012. júl. 27. 17:56
 5/21 anonim ***** válasza:
Most köztetek alakult is volna valami? Mert, ha csak úgy elbeszélgettek egymással, még nem biztos, hogy azt jelenti automatikusan, hogy ti jártok. Lehet, hogy a srác csak barátként tekint rád. Attól, hogy még egymással flörtöltök, az semmit se jelent. Ha téged hívott volna el randizni, akkor elhiszem, hogy tetszel neki. De így...
2012. júl. 27. 17:57
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Nézd. Nekünk férfiaknak nem jár az agyunk állandóan mindenen mint nektek nőknek. Nincs semmi ravasz szándék vagy csel az ilyen esetekben. A férfiak többsége imád hódítani. Még akkor is ha van kedvese. Ez nem jelenti azt,hogy rögtön meg is csalán a párját, csak legyezi a hiúságunkat az a tény,hogy még mindig bejövünk a nőknek. Ez olyasmi lehet mint nálatok az ha sok férfi mondja hogy szépek vagytok,akkor nektek is jól esik hallani, még akkor is ha semmit nem akartok a pasitól.

Mi is szeretünk a másik nemmel dumálgatni,játszani, akár flörtölni is . Ez még belefér. De ha van valaki ,akkor ennyi és nincs tovább. Akkor csak egy haver, semmi több. Nem kell bonyolítani, mi egyszerűek vagyunk.

23/F

2012. júl. 27. 17:58
 7/21 anonim ***** válasza:
javítok* csalná
2012. júl. 27. 17:59
 8/21 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű: ezzel tudatja veled, hogy nem akar tőled semmi komolyat, max. csak barátságot. én legalább is így csinálnám, ha bunkó lennék. 27F
2012. júl. 27. 18:00
 9/21 anonim ***** válasza:

Nem kérdezted, hogy csak barát vagy randi?

Mert a férfiak alapból nem figyelmesek annyira, hogy ha egy lánybarátjukkal találkoznak, ezt hozzá is tegyék, hanem csak közlik, hogy ma az Ágival ebédelek. És ha nem kérdezed meg, hogy ki az az Ági, akkor sosem tudod meg.

24/N

2012. júl. 27. 18:43
 10/21 anonim ***** válasza:
Én már másnap randi, hétvégén vinnélek táncolni, csak nincs facém!
2012. júl. 27. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!