Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Elmagyarázná valaki?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Elmagyarázná valaki?!

Figyelt kérdés

Miért van az,hogy élőben jól elvagytok egy csajjal,flörtölgettek vele, később bejelölitek fbon,rendszeresen beszélgettek is vele, majd mikor a lány megkérdezi,hogy mit csináltok aznap,bejelentitek,hogy találkoztok egy csajjal?! Mi állhat emögött? Hogy lesz*rja azt akivel chatel, vagy nem mer lépni felé,vagy mégis mi?! Normális válaszokat szeretnék,mert komolyan kérdem,nem tudok rájönni...

20L

2012. júl. 27. 17:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam ezt mondani, még ha lánnyal találkozok is elgondolkoznék, hogy ezt neked elmondjam-e. Gondolom féltékennyé akar tenni, meg fitogtatni, hogy vele más is szóba áll, nincs égető szüksége rád.

18/f

2012. júl. 27. 19:13
 12/21 anonim ***** válasza:
68%

lehet, hogy csak őszinte

ó a szegény gyerek!

a lányoknak meg általában,

a négyzet is kerek.

milyen rosszul esne,

ha kiderülne aztán,

hogy lánnyal futott össze,

de barátságból pusztán,

s te mégis azt hitted,

hogy otthon gépezik,

a fiúk ezzel hidd el,

nem önmaguk fényezik.

2012. júl. 27. 19:33
 13/21 A kérdező kommentje:
Barátnők is azt mondták,hogy lehet féltékennyé akart tenni, de ezzel csak azt érte el,hogy agyaljak ezen,és elbizonytalanodjak.. nem tudom mit csináljak ezek után..
2012. júl. 27. 19:33
 14/21 anonim ***** válasza:

Szerintem itt most ebben a helyzetben a srác nem azért ment egy másik lánnyal randizni, hogy lássa a reakciódat.

Egyszerűen nem vett téged eléggé komolyan, valószínűleg nem akar tőled semmit. Ahogy már írták itt előttem, ha tetszenél neki, akkor már rögtön elhívott volna randira és nem hagyta volna, hogy csak a Facebook-on beszélgessetek. Lehet, hogy van másik verzió is, igen. Lehet, hogy több vasat tart egyszerre a tűzben. Ha pedig így van, akkor vagy türelmesen vársz, hogy eldöntse kit válasszon, vagy túllépsz rajta és keresel mást. Lehet választani.

2012. júl. 27. 19:35
 15/21 A kérdező kommentje:
nem állok sorba egy fiúért sem, ergo tovább lépek..
2012. júl. 27. 19:47
 16/21 anonim ***** válasza:

Most miért? Én is csináltam olyat, hogy pl egy napra két első randit szerveztem. Az első bukta volt, a másodikon remekül éreztem magam. Egyrészt így mindkettőn királynak éreztem magam, nagyobb önbizalom, jobb benyomás = siker.

Másrészt, ha az elsőre nem megyek el, akkor a kapcsolat közbe bökte volna a csőrömet, hogy egy lehetőséget nem használtam ki.

Mi van, ha elment a másik lánnyal kicsit dumálni, és akkor jött rá, hogy te kellesz neki?

2012. júl. 27. 19:56
 17/21 A kérdező kommentje:
Igazad van,de most bogár lett ültetve a fülembe,hogy csak facebookon beszéltünk mióta megismerkedtünk,és lett volna rá lehetősége biztosan,hogy elhívjon valahova,mégsem tette.. tehát elképzelhető,hogy tényleg nem szeretne tőlem komolyabbat.. nem tudom,hogy mostmár miből fogom egyáltalán tudni,hogy érdeklem-e őt? Keresni nem fogom,az biztos..egy darabig legalábbis nem.
2012. júl. 27. 20:04
 18/21 anonim ***** válasza:
Soha nem hívott el? Nem lehet, hogy fél tőle hogy kapásból nemet mondasz? Vagy tényleg nem vesz túl komolyan. Ez a két lehetőség van.
2012. júl. 27. 20:15
 19/21 A kérdező kommentje:
Ezt is mondták már nekem,hogy mi van ha csak a visszautasítástól fél.. hát nem is tudom,nem jött még szóba,csak érdeklődött,hogy hogy állok a fiúkkal,de élőben pl nagyon úgy viselkedett,hogy érdeklem,mások is ezt mondták,hogy szemmel látható volt,hogy tetszem neki.. nem ismerem még annyira,talán ez a baj,ezért is nem értem a viselkedését..:S
2012. júl. 27. 20:20
 20/21 anonim válasza:

Gondolom már nem aktuális :) Szerintem csak félt, az elutasítástól és tesztelni akart, hogy viselkedsz, ha mással van. Ilyenkor legyél kedves és mosolyogjál sokat és ha sokat tököl legyél megértő. Sajnos a ffiak célozgatásokból nem sokat értenek én sem. Ha meg túl direkt vagy könnyűnek tűnhetsz. Ilyenkor jobb eljátszani a féltékenyt és várj, hogy lépjen. Sok sikert.

24 f

2013. aug. 27. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!