Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nikkaa kérdése:
Már rég masztizok és eddig csak a csiklómat simogattam meg zuhany. A barátnőm azt mondta hogy probaljam ki a kispárnát, de nem értem hogy kell elmagyarázná valaki és még adnátok pár tippett?
Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 22:04
1/8 anonim válasza:
gondolom rá kell ülni bugyi nélkül, és lovagolni kell rajta... :) fiú létemre egyebet nem tudok elképzeni
2/8 anonim válasza:
Lábad közé szorítod, és meglovagolod. ;)
3/8 anonim válasza:
szerintem úgy értette hogy ha térdelsz a 2 lábad közé raksz egy párnát és oda dörgölőzöl a punciddal egészen addig amíg el nem jutsz a csúcsra
4/8 anonim válasza:
fordulj az oldaladra,tedd a parnad a labai közé es 'lovagolj'. Max 3-4perc kell h eljuss a csúcsra
:)
6/8 anonim válasza:
lovagolni egy párnán? szerintem abban a pillanatban kicsúszna onnan bent sem maradna az a szerencsétlen párna..
Aztán aludj rajta,teli ilyen nyálkahártya folyásokkal illetve felső korhagén duval kisülésekkel .
bocsánat. előre is kisasszony:):)
dr.Benzinkúti Ádám Éva
7/8 anonim válasza:
A kispárna akkor nagyon jó, ha van barátod ilyesmire, ám sajnos csak a misszionárius pózt kedveli. Nem hiszem, hogy a barátnőd erre gondolt, de akár...
8/8 anonim válasza:
nem lovagolni kell rajta, ahhoz egy párna túl alacsony lenne, Max 2-3at egymásra kéne rakni, ahogy elöttem mondták már, oldalra fekszel, a lábad közé szoritod hogy a párna sarkát hozza nyomod a puncihoz majd igy fordulsz hasra, teljesen vízszintesen fekve kell elkezdeni mozogni, mint mikor egy pasi csinalja misszionáriusban, úgy mozogsz csípőből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!