Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőcsábászok, csajokat kihasználók, ti hogy csinálnátok?
Tavaly nyáron egy fesztiválon megismerkedtem egy lánnyal. Nagyon tetszettünk egymásnak, de sajnos akkor ott csak kb. fél órát beszélgettünk. Elbúcsúztunk, nem maradtunk semmiben. Később a barátnőjét megtaláltam facebookon, ő megadta a csaj számát, volt pár telefonváltás, de semmi több. Azt mondta csak úgy "mellékesen", hogy ő egyből leszűri, ha valaki csak _azt_ akarja. Hát, én csak azt akartam, de hagytam a fenébe, mert 300 km-re lakik, meg nagyon BUTA a csaj, k.rvajó alak, hatalmas mellek, de buta fej... na, meg épp kialakulóban volt egy komolyabb kapcsolatom. Időközben elhagytam a telefonszámát, semmi kontaktus nincs közöttünk.
Az a kérdésem, hogy vegyem fel vele a kapcsolatot, mit csináljak, hogy ügyeskedjek? Írjak megint a barátnőjének, hogy adja meg a számát? Semmit, semmit nem akarok tőle, csak egy jó éjszakát. Az e-mailt ritkán nézi, facebookon nincs fenn, a személyes találkozások híve, egyelőre telefonon kellene fűznöm. Egy bomba a csaj egyébként, csak szexet akarok, és azt is csak úgy hozhatnám össze, hogy eljátszom a hősszerelmest, meg hogy ő életem párja. na persze. Ti hogy csinálnátok? Ötletek?
Simán,ember legyen már eszed,dugjad megfelele,miér csak egy éjszaka.
Bomba alak,nagy csöcs,becsüld meg.Kevés ilyen csaj van hát élvezd ki nem sok ilyet látsz manapság sajnos,csak nagy koffereket. :O :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!