Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőcsábászok nem tudnak a másik nemmel együtt dolgozni?
A munkahelyemen mindössze négyen vagyunk férfiak, mindenki más beleértve a főnököt is nő.
Szóval az egyik férfi kollégám állandóan arról mesél kivel mikor szexel, ha hívja telefonon egy nő egyből azt kérdezi: "ma este d*gunk?" és a munkatársnőinek is felteszi ezt a kérdést ugyan ilyen közönséges módon. De három hónap után elég bunkó lett velük, persze őket nem zavarja hisz így is imádják (ennek a miértjét sem értem, de itt már biztos valaki feltette ezt a kérdést).
Hát ez nehéz kérdés...
Én nő vagyok és ahol melozom ott a többség férfi és az öltöző is közös-utóbbi ciki, mert nem lehet úgy átöltözni hogy ne azon parázz mikor nyít rád vki és én is voltam már zavarban mikor nekiálltak előttem átöltözni-inkább kimentem :P
Pont ettől vonzó a nők szemében, h leszar mindent.
Gondolom téged meg zavar, h nem kellesz a kutyának se, mert tökéletlen vagy.
Az a baj, h nagyon nem ismered a nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!