Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt magas lányok?
Azt szeretném megkérdezni hogy minimum milyen magasnak kell lennie egy srácnak hogy járjatok vele?
Megtetszettek a magas lányok, csak sajnos én alacsony (170 cm) vagyok. :D
Irjátok le hogy milyen magasak vagyzok, és azt is hogy hány évesek. :)
nekem nem vagy alacsony, sőt: PONT JÓ.
(igaz, én nem vagyok magas..L/15/164cm)
a 170 cm fiúknál tényleg elég alacsony, az átlagos magasság férfiaknál 180 cm körül van a magyarok közt, legalábbis ahogy én eddig láttam.
mondjuk, én 178 cm vagyok lány létemre :D akikkel jártam eddig mind 194-5 cm és 2 méter között voltak magasságban, nálam egymagassal vagy alacsonyabbal el sem tudnám képzelni, mert nekem kell, hogy felnézhessek rá, és az az érzés, tudod, hogy nagyobb nálam :)
Hetes! Nagyság és magasaág az nem ugyanaz.Eszednél vagy?
Szerintem David Tua vagy Mike Tyson kinézetben lemossa a
fiúidat.Nem lehet, hogy magasság komplexusod van?
Elég beszűkültnek tünsz, ha ez a legfontosabb neked egy test megítélésénél.
8asnak:
azért mert te valószínűleg egy ronda 155 cm magas ember lehetsz, még nem kell egyből személyeskedned, és ilyen stílusban válaszolni, hogy kiéld a kisebbségi komplexusodat.
de képzeld, az általad említetteket "mossák le" már csak kinézetben is azok a srácok, akikkel nekem kapcsolatom volt.
azt meg hadd döntsem már el én, hogy nőként vonzó-e, ha nem felfelé ölelhetek valakit, vagy hogy ha állunk, akkor nem tudnám a mellkasára hajtani a fejem, mert 1-2 fejjel legalább alacsonyabb nálam. szóval, nem, NEKEM ez nem vonzó, és igen, én olyan vagyok, aki beismerem, hogy a ELŐSZÖR igen is a külső megjelenése kell, hogy megfogjon valakinek ahhoz, hogy ismerkedjünk.
és a kérdező arra volt kíváncsi, hogy magas lányként hogyan vélekedünk ezzel kapcsolatban, és nálunk mi az a magasság, ami már okés HOZZÁNK.
bár valószínűleg hiába koptatom a billentyűzetet, mert a hozzád hasonló hülyék úgysem szokták megérteni az ilyen dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!