Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen felszínesek a mai lányok, miért csak a külsőségek alapján adnak esélyt egy fiúnak, hol van a szívetek lányok?
ma 18:21
Jaj, hagyjuk már ezt a maszlago! Hány lány kedvelt online meg és amint meglátta a képemet érdekes mód már nem is kedvelt és került. Ti annyira válogatósok vagytok, hogy az már vicc. Nektek nem számít a jellem csak a külső és, aki nem éri el a csodálatos isteni pasi szintjét az már mehet is a kukába függetlenül attól mennyire rendes pasi.
A mások, amit bírok ebben a birka jellemű női nemben, hogyha egy lánynak tetszik egy pasi, akkor a többi is megakarja szerezni. De, ha ugyanez a pasi senkinek sem kellene, akkor egy lány sem csorgatná utána a nyálát.
Egyszerűen ilyen ösztönlények vagytok mi férfiak legalább tudjuk, hogy mi kell nekünk és nem más férfi társaink alapján kezdünk el teperni ugyanazért a pasiért.
Azt is bírom, amikoor egy foglalt srácra nyomul még vagy 100 másik barátnője. Vicc, ahogy ti működtök, ösztönlények mesterfokon, úgy lehet titeket manipulálni is a média által, amit egy férfinél sem figyyeltem még meg.
tudod mi vagy csak?
egy himsoviniszta szánalmas fószer..más nem...
remélem nem is lesz soha sneki, aki megkedvelne...
maszlag?? velem történt, meg történik is meg. Hát istenem, vkinek volt voltál a zsánere, ezért az egész női nem "birka"..menj a pi*ába..én se disznózok le minden férfit, mert a legtöbb egy bunkó fszkalap..-.- idióta gyökér
Egy 30 éves, csóró, szüleivel élő, tényleg már visszataszító haverom mégse adja fel, akkor sztem te ugyanúgy próbálkozhatnál..és én hülye meg még biztatnálak, segítenék...fszkalap-.-
Egy hónappal ezelőtt feltettem én is egy hasonló kérdést ugyanitt.Jó páran elküldtek a p*csába,de végül szereztem egy jó barátot.Hozzáteszem belőlem csak az beszélt,hogy próbálkoztam egy lánynál,de ő nem akart kapcsolatot és csalódott voltam.
Nem szabad általánosítani,mert bármennyire meglepő számodra,vannak még normális lányok,csak nehéz beléjük botlani.
Rossz ajtókon kopogtattál és csak az beszél belőled.
21/F
A 30-asnak?
Még soha nem volt senkije.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!