Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tényleg emiatt nem tudok már soha többé beleszeretni egy lányba sem?
Figyelt kérdés
Amióta csúnyán megbántottak lányok csak, mert nem voltam az esetük és szabályosan kigúnyolt néhány lány, azóta ráébredtem, hogy tévesen gondoltam azt, hogy a lányok tényleg gyengédek, védtelenek, szeretetre, törődésre szorulnak. Távolságtartó lettem és még inkább úgy nézek a lányokra, hogy biztos ő is ártana nekem, ha bepróbálkoznék nála és már nem az van, mint régebben, ha meglátok egy lányt, hogy de cuki, aranyos úgy megszeretgetném, hanem csak ránéek és próbálom el is felejteni, nem törődni vele, mert biztos ő is csak a legjobb pasikkal szeretne megismerkedni és bizonyára még ki is nevetne vagy lerondázna mások előtt, nyílvánosan, ha bepróbálkoznék nála.2012. okt. 21. 00:40
1/7 anonim válasza:
Tudom, miről beszélsz, tapasztaltam hasonlót, de nem mind ilyen. Most végre kezd alakulni valami egy lánnyal.
19f
2/7 anonim válasza:
Na látod, most már tudod milyen. Minden pasi ezt csinálja
3/7 Meztelencsigabiga ♥ válasza:
Örülj neki, szerelem szar, csak fájdalommal jár. Haszontalan egy dolog. Szex az igazi.
21/N
4/7 A kérdező kommentje:
Na ja, de nekem a szexben sincs részem...
2012. okt. 21. 01:03
5/7 anonim válasza:
A szerelem egy rakás szar. Én sohase vagyok szerelmes,csak megszúrom a nőket oszt kész.
Ha meg nincs részed szexben, tegyél szert sok lóvéra és fekete Bömösre! Ezekre minden csaj nedveslesz :P
6/7 anonim válasza:
14:40 max a k.rvák, akiket te meg tudsz szerezni. Normális nőt sosem fogsz tudni szerezni
7/7 anonim válasza:
Megint itt van a 21/N :D:D xd te egy érzelmi roncs lehetsz :D de most őszintén az a bajod a hímekkel hogy sokan átbasztak? :D minek adtad oda magad ha ugyis tudtad hogy átbasznbak, kiégek rajtad :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!