Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi kell ahhoz, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell ahhoz, hogy valaki fél óra után lefeküdjön valakivel, más meg mondjuk csak fél év vagy több idő után hajlandó rá?

Figyelt kérdés

aki az egyéjszakás kalandok híve, ő sosem vágyik egy jól működő, komoly kapcsolatra, ami érzelmekkel teli? és aki egy kapcsolatban él, ő sosem vágyik arra, hogy egyszer valaki csak jól megdugja mindenféle kötöttség nélkül?!

ti hogyan gondoljátok?

2009. aug. 10. 10:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
94%
Ja, 20 éves lány vagyok, ezt lehagytam.
2009. aug. 14. 01:59
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Hogy a kérdésedre is választ kapj, azért, mert vki el tudja különíteni a szexet az érzelmektől, van aki meg nem. Aki el tudja, annak persze, hogy elég félóra vagy még kevesebb, mert ez az idő bőven elég, ahhoz hogy megállapítsd, hogy bejön-e neked külsőleg, kívánod-e a másikat. Ha meg vki enm tudja elkülöníteni egymástól akettőt, akkor természetes, hogy több idő kell.
2009. aug. 14. 03:27
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem lehet ennyire leegyszerűsíteni a dolgokat, hogy van, aki szét tudja választani az érzelmeket és a szexet, van, aki nem, van, aki híve az egyéjszakás kalandoknak, van, aki nem. Nagyon sokáig úgy gondoltam, hogy az egyéjszakás kalandok értelmetlenek, de nem ítéltem el azt, aki belement ilyenbe, csak úgy hittem, én biztos nem tenném. Aztán megtörtént egyszer, majd még kétszer is. Oldalakat tudnék írni arról, hogy milyen érzelmek kavarogtak bennem, milyen hatások értek, mielőtt ezekbe belementem. Az egyiket megbántam, a másik kettő a legjobb élményeim közé tartozik. Ebből a kettőből egyik sem volt érzelmek nélküli, legalábbis részemről. Mindegyik férfi meghódított, a szenvedély sodorta egymás után az eseményeket. Azt még mindig nem tudom elképzelni, hogy valakinek hogyan válhat ez az életformájává, mert hosszú távon csak ürességet hagynak, legalábbis bennem. Gondolom megvannak a pszichés okai, ki-miért-mennyi idő után-stb. fekszik le valakivel, még ha az illetőben nem is tudatosak, szóval szerintem nem szabad skatulyázni, és pláne nem ítélkezni. (A nem ítélkezés persze arra az esetre vonatkozik, ha a két fél szabad akaratából fekszik le egymással, egyik sem csal meg ezzel valakit.. meg ilyesmik.) Különben is, a szexuális partnerek száma mindenkinek a magánügye, szerintem.
2009. aug. 14. 04:40
 14/17 anonim ***** válasza:
95%

Hogy ennek mi az oka? Két dolog: agyi kapacitás, érzelmi szint. Először is, egy okos, értelmes ember nem egyéjszakás kalandok híve, nem az a típus, aki számolja hogy na már tízen felül etc.. Egy értelmes embernek nem ez a középpont.

Egy érzelmileg telítettebb ember meg nem képes rá hogy csak úgy akárkivel.

Egyébként meg, ez a 'téveszme', hogy a nők azt gondolják, a pasik nem becsülik a könnyűeket, teljesen helytálló. Ismerek oylan srácot, akinek már megvolt legalább 20, a srác 16 éves. Régebbről ismerem, egyetlen egyszer találkoztunk hogy esetleg lehetne e valami közöttünk, és azóta se tud elfelejteni, pedig még azt se engedtem neki, hogy megcsókoljon. Egész életében egyetlen lány volt neki ilyen, akin nem tudott túljutni, aki szintén nem adta meg magát neki. És már több srác mondta nekem, hogy az az érzés, hogy a nő elérhetetlen, az valami őrjítő, de nem hagyja őket nyugodni. Ha én pasi lennék, nekem biztos nem lenne vonzó tulajdonság, ha tudom egy csajról, hogy na ebben már jártak sokan. És nőként is taszító nekem, ha egy pasi már sok csajban járt.

2009. aug. 14. 06:05
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Na ez az elérhetetlen dolog is egyszerű, mint a pofon :)

A vadászösztön. Trófea, díj, mutogatni való pont.

2009. aug. 14. 08:54
 16/17 anonim ***** válasza:
64%
szerintem azért vannak az 1éjszakás kalandok , mert valaki annyira megtetszik és tudod hogy hosszabb időre úgysem kapnád meg , mert ő egy bomba pasi akinek olyan csaja is van és te csak egy középszintű vagy , nos én ezért megyek bele az 1 éjszakázásba
2009. aug. 14. 14:14
 17/17 anonim ***** válasza:
akik lepontoztak miert? kerek magyarazatot
2009. aug. 14. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!