Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi kell ahhoz, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell ahhoz, hogy valaki fél óra után lefeküdjön valakivel, más meg mondjuk csak fél év vagy több idő után hajlandó rá?

Figyelt kérdés

aki az egyéjszakás kalandok híve, ő sosem vágyik egy jól működő, komoly kapcsolatra, ami érzelmekkel teli? és aki egy kapcsolatban él, ő sosem vágyik arra, hogy egyszer valaki csak jól megdugja mindenféle kötöttség nélkül?!

ti hogyan gondoljátok?

2009. aug. 10. 10:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%

Normális gondolkodású ember nem híve az egyéjszakás kalandoknak,nem csak a betegségek miatt.

Aki pedig párkapcsolatban él,és szereti a párját,az nem csalja meg.

Amúgy meg az élet nem csak a szexből áll-

2009. aug. 10. 11:14
 2/17 anonim ***** válasza:
93%
A legnagyobb hülyeség úgy lefeküdni valakivel, hogy nem ismerik egymást!!! Nekem, még ahhoz is idő kell, hogy csókolózzunk és ahhoz is őszinte szeretet, szerelem, hűség, bizalom, és megbízhatóság kell!!! A szexhez, meg aztán pláne!!! Fiú vagyok!
2009. aug. 10. 11:22
 3/17 anonim ***** válasza:
39%

A nőknél valahogy elterjedt az a tévhit, hogy aki hamar megadja magát, azt nem vesszük komolyan. Inkább azt tartjuk éretlennek, aki hónapokig húzza. Mi van, ha nem működik a szex? Akkor úgy szakítanak, hogy már totál megszokták egymást és egymásba habarodtak? Mert bizony van olyan, hogy nem működik.

Akinek meg hónapok kellenek ahhoz, hogy megismerjen valakit, azt sajnálni tudom, ott jelentős problémák vannak az emberismerettel. A két legszebb kapcsolatom egyike egy éjszakásnak indult, a másik lány pedig 2 hét után adta nekem a szüzességét és még mindig együtt is vagyunk 2 év után, jövőre lehet eljegyzem.

2009. aug. 10. 11:30
 4/17 anonim ***** válasza:
97%
első válaszolóval értek egyet maximálisan.
2009. aug. 10. 14:08
 5/17 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem nincs semmi baj azzal ha mondjuk hosszú kapcsolat után a lány vagy fiú kiheverésnek egyéjszakásokba keveredik, persze okosan :) Mert hiánya van, de a lelke megsérült és nem akar új kapcsolatot :)

Én nem szoktam hónapokat várni, 2-3 hét addigra összeáll a kép z emberkéről meg megjönnek az érzelmek és nem vesztettem semmit ha úgy érzem mégse megy a szex,mert tényleg van olyan hogy nem működik :)

18L

2009. aug. 10. 14:25
 6/17 anonim ***** válasza:
97%

Először is leszögezném, hogy a komoly kapcsolatok hive vagyok és nem vagyok könnyűvérű nőcske.

Azonban nem állitanék olyat, hogy az nem ember aki egyéjszakás kalandokba belemegy... Egy-két ilyen tapasztalat mindenki életébe belefér, persze nem muszáj, nincsen ráerőltetve senkire, sokan vannak akik nem mennek bele ilyenbe, de igen, van olyan is, akinek volt 1-2 ilyen tapasztalata is az életében. Nekem is volt egy, nem szégyenlem, megtörtént, fiatal voltam, és hülye, a pasi meg becsapott, de mára már szép emlék lett.

Ja egyébként a mostani hosszú kapcolatomban sem udvarolt nekem a fiú hónapokig, bár igaz ővele évek óta ismertük egymást.

2009. aug. 14. 01:08
 7/17 anonim ***** válasza:
91%
Fél év vagy csak több? nekem ez nem menne. Nem csak ez a két véglet van-én nem mentem még bele egyéjszakás kalandba,nem azért mert elitélem,hanem mert nincsen rá igényem,nem volt eddig.Viszont azt nem tartom elképzelhetőnek,hogy én fél évig olyan emberrel legyke együtt,akivel szemben nem alakul ki kellő bizalom a szexhez.Márpedig ha fél évig,vagy több (te jó ég!) nem alakul ki a dolog,az már sz.rt sem ér.Én komoly kapcsolatot keresek mindig,hosszútávut abba pedig számomra beletartozik a szexuális összhang is,és ugy gondolom nem élünk annyi ideig,hogy évekig zsákbamacskázzunk. Egyszóval nálam a bizalomtól függ minden,érezzem hogy fontos vagyok a másiknak,hogy megéri vele lennem mert nekem is fontos.És persze kivánjuk egymást rohadtul:-) Az hozzátartozik a dologhoz,hogy én a kapcsolat előtt ismerkedek-nem a kapcsolat közben,ezért a szexig maximum néhány hét-1 hónap amig eljutok.
2009. aug. 14. 01:19
 8/17 anonim ***** válasza:
97%
Mindenkinek más jön be. Én sose tudnék érzelmek nélkül szexelni, de még csókolózni se. Nekem az nem esne jól és kész. Másnak meg ez tetszik. Szerintem ebben semmi elítélendő nincs, különbözőek vagyunk.
2009. aug. 14. 01:35
 9/17 anonim ***** válasza:
96%
A másodikkal teljes mértékben egyetértek! Sosem vágytam egyéjszakás kalandra, ha másnak ez jó hát tegye... Rám először 9 hónapot "vártak", úgy hogy járás előtt már ismertük egymást jól. Vártak... Nem nagyon unatkoztunk addig sem! Volt mit csinálni a konkrét szexen kívül, és egyik sem volt kevésbé izgalmas mint a szex. És ettől nem érzem magam rosszabb emberismerőnek. Mondjuk nem is fájt az első sőt tökéletesen sikerült, és nem is vert át aztán a másik fél... Igaz hogy hogy akkor még fiatalabb voltam, de a következő kapcsolataimban sem szándékozok 2 hét után lefelküsni senkivel... És nem hiányzik. Aki így csinálja az ellen van egy kis rossz érzésem, de nem nézem le.
2009. aug. 14. 01:42
 10/17 anonim ***** válasza:
97%

Nekem sohasem volt egyéjszakás kalandom... Kifejezetten a hosszabb kapcsolatok híve vagyok, persze van, ami nem sikerült olyan hosszúra, mint azt az elején gondoltuk... De például mikor vége lett az első komolyabb kapcsolatomnak 1 év után, akkor vágytam arra, hogy mást is kipróbáljak anélkül, hogy bele kelljen ugranom egy újabb kapcsolatba. De én ezt nem úgy tettem, hogy elmentem egy buliba, és az első szembejövő jó pasinak odadobtam magam, hanem olyan ismerőssel beszéltem meg a dolgot, akit mondjuk már évek óta ismerek, és vonzódunk is egymáshoz. Nekem akkor így volt jó. Aztán kinek mi...

Egyik ismerősöm 17 évesen arra volt büszke, hogy 17 pasival kefélt már. És sajnos onnantól nem évenként egyel nőtt a létszám, hogy újra dicsekedhessen vele... :D

2009. aug. 14. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!