Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok. Az alacsonyabb vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok. Az alacsonyabb vagy a magasabb lányokat szeretitek inkább? mert. (lenn tovább)

Figyelt kérdés

én viszonylag pici vagyok 158 cm..de nekem ezzel nincs bajom, szerintem aranyos hogy kicsit törékeny ..

nekem mindig lányosabbak voltak az alacsonyabb csajok..

de két exemtől is megkérdeztem h mit változtatna rajtam és mind a 2azt mondta h semmit max azt h kicsit lehetnék magasabb...

ekkor kissé meglepődtem:D

2009. aug. 10. 02:51
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
21:33-as vagyok, nekem abszolúte nem fontos hogy egy fejjel legyen a férfi magasabb, ez annyira nem jelent semmit. A párom egymagas velem és eszembe se jutott sose hogy ez baj lenne. Ez is csak külsőség amit sajnos sokan annyira fontosnak tartanak.
2009. okt. 7. 21:45
 22/28 anonim ***** válasza:
56%
A 180 felett a lányok egy része már nagyon ormótlanul néz ki, még ha viszonylag vékony, akkor is. Én 185 cm+ fiú vagyok, én jobban szeretem az alacsonyabb lányokat. De például nyáron találkoztam egy nagyon aranyos, 180 cm körüli csajjal, ő még ilyen magasan is olyan törékenynek tűnt. Ezek lettek volna a gondolataim...
2009. okt. 7. 21:49
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
én a magas csajokat szeretem:)
2009. okt. 7. 21:50
 24/28 anonim ***** válasza:
90%
A modellek többsége sem egy 150-160 cm-s "apróság", hanem szép magas lányok :) De nekem nincsen semmi bajom az alacsonyabbakkal sem :)
2009. okt. 7. 21:50
 25/28 anonim ***** válasza:

Én 167-170cm körül mozgok, 17/L akkor az milyen?:D

És én imádom ha egy srác egy fejjel vagy még többel magasabb nálam.. mert nagyon jó odabújni hozzá, és tényleg biztonságot sugároz, ahogy beférek a karjaiba és elbújhatok szinte benne.....:)

Ja meg én sok magassarkút hordok, és azért az se mind1, hogy úgy ne legyek a srácnál magasabb.. :D

2009. okt. 7. 21:51
 26/28 anonim ***** válasza:
56%

nekem az alacsony csajok jönnek be :)

17f

2009. okt. 7. 22:46
 27/28 anonim válasza:
alacsonyak :) de csak mert ált az alacsonyabbaknak valahogy általában jók a hátsójuk =))
2009. nov. 28. 21:50
 28/28 anonim válasza:

én 184 cm-s csaj vok:D

imádok kosarazni:D

és mindig találok pasit szval...

2010. febr. 1. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!