Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok. Az alacsonyabb vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok. Az alacsonyabb vagy a magasabb lányokat szeretitek inkább? mert. (lenn tovább)

Figyelt kérdés

én viszonylag pici vagyok 158 cm..de nekem ezzel nincs bajom, szerintem aranyos hogy kicsit törékeny ..

nekem mindig lányosabbak voltak az alacsonyabb csajok..

de két exemtől is megkérdeztem h mit változtatna rajtam és mind a 2azt mondta h semmit max azt h kicsit lehetnék magasabb...

ekkor kissé meglepődtem:D

2009. aug. 10. 02:51
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
te aztán ismerhetsz szivi, de tudod mit mondanak, ne állj le vitatkozni egy hülyével mert még a végén legyőz a primitívségével, úgyhogy rád hagyom, mondj amit akarsz, nekem más a véleményem és sok más férfinak is =)
2009. aug. 11. 19:37
 12/28 anonim ***** válasza:
bocs, hogy másképp ismerem, gyarló ember vagyok mint akárki más...
2009. aug. 12. 20:55
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy de ha válaszhatnék akkor alacsonyabbat :D
2009. okt. 7. 20:50
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

jajdejó! én 161 cm vagyok...aminek eddig nem örültem.

Egy lány.

2009. okt. 7. 20:53
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Én meg 155. :D
2009. okt. 7. 20:54
 16/28 anonim ***** válasza:
93%
én 178 cm vagyok, a párom imád, a volt barátaim is szerették hogy magas vagyok. szerintem otrombán néz ki h pl egy 190 körüli pasi egy 160 centis csajszihoz próbál lehajolni h megcsókolja. persze aranyosak az alacsony lányok, de hozzájuk inkább az alacsonyabb fiúk illenek. szerintem ezt egyén válogatja.
2009. okt. 7. 21:18
 17/28 anonim ***** válasza:
63%
Bírom amikor a pasik azzal jönnek hogy az alacsonyabb lányok sokkal nőiesebbek. Gőzük sincs róla hogy mi is az a nőiesség és honnan fakad mert annak semmi köze a magassághoz, testsúlyhoz, szépséghez. Az meg egyenesen nevetséges szerintem hogy csak egy alacsony lány mellett érezhetik magukat erős, magabiztos férfinak. Lehet hogy nem tetszik de nekem ez a véleményem.
2009. okt. 7. 21:33
 18/28 anonim ***** válasza:
71%
imádom az alacsony lányokat....
2009. okt. 7. 21:39
 19/28 anonim ***** válasza:

21:33

Mi alacsonyabb férfiak meg feltehetnénk azt a kérdést, hogy miért nincs esélye egy alacsonyabb fiúnak egy ugyanakkora lánynál? Szinte az összes ehhez hasonló kérdésben írták h a nőknek nagyon fontos, h 1-másfél fejjel nagyobb legyen a pasi, mert hogy így "biztonságban érzik magukat"...

2009. okt. 7. 21:42
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, hogy a kérdésre válaszoljak nekem nem számít a magasság, az hogy pár centivel magasabb a lány nálam, az nem is zavarna. 175cm fiú
2009. okt. 7. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!