Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti visszaírtok azoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti visszaírtok azoknak a pasiknak akik ebből a kategóriából írogatnak privátot?

Figyelt kérdés

Néha egy kicsit idegesítő, hogy ha felteszek itt egy tök normális kérdést, és megírom hogy lány vagyok, akkor tutira perceken belül 5 privát üzenet jön hogy: Szia , járunk? Szia megakarlak ismerni! Küldj képet légysziii

Vicces ... -.-" Ti mennyi üzit szoktatok kapni?

2012. okt. 24. 23:48
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
hát szoktak írogatni, de azok eléggé perverz kérdéseket tesznek fel, szóval nem írok nekik vissza. aki normális,annak mindig visszaírok. Bár volt már néhány szélsőséges eset, pl valaki feltett egy kérdést, vmi olyat, hogy hogy/milyen cd-re aerobikozzon, ha kerekebb feneket akar stb, én meg mivel sokat aerobikozok válaszoltam, erre valaki küldött nekem privátban egy képet egy óriási f.aszról.:P Ja meg az megszokott, ha a nők egészsége témakörben leírod, hogy tampont használsz, akkor privátban lek.urváznak.:P
2012. okt. 25. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!