Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok! Ti visszaírtok illetve hogy reagáljátok le, ha egy lány/fiú ír privátot itt az oldalon, hogy szimpatikus válaszaid vannak?
Eddig paran irtak ram csak azert, mert valamelyik valaszom tetszett nekik es termeszetesen vissza szoktam irni.
Olyan mar tobbszor volt, hogy valaszoltam egy kerdesre es irt a kerdezo privat uzenetet tovabbi kerdesekkel es akkor persze megprobaltam valaszolni, vagy jobban kifejteni a velemenyemet.
26/F
szoktak írni néha, akkor mindig válaszolok :)
(mondjuk a barátommal is így ismerkedtem meg :DDD)
Én magamtól nagyon ritkán írok privátot elsőre, elég régi tag vagyok az oldalon, szóval annak írok, akit esetleg nagyon régen láttam.
A visszaírásról pedig, amikor kapok levelet, aminek a tartalma értelmes, arra természetesen válaszolok, de ilyen hülyeségekre, hogy "leszopsz" és társai nem fogok reagálni.
Nekem is szoktak írni a csajok, hogy szimpatikus a válaszom és lenne kedvem ismerkedni?... Én mindíg válaszolok rá :) Bár én nem szoktam társkeresésnek tekinteni mert nem is igazán keresek társat. Csak barátkozás céljából :)
Mindíg tisztességesen válaszolok, nem szoktam senkit elküldeni a fenébe...
Én magam pedig nem szoktam írni senkinek csak úgy.
21F
Igen, mindig. Nincs ebben semmi rossz:) Bunkóság nem visszaírni, jó persze ez alól kivételek a 1-2 szavas obszcén írogatások (de ilyennel még nem találkoztam)...
Na meg az ujjaim se száradnak le tőle, ha visszaírok vagy írok valakinek itt az oldalon:)
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!