Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti visszaírtok azoknak a pasiknak akik ebből a kategóriából írogatnak privátot?
Néha egy kicsit idegesítő, hogy ha felteszek itt egy tök normális kérdést, és megírom hogy lány vagyok, akkor tutira perceken belül 5 privát üzenet jön hogy: Szia , járunk? Szia megakarlak ismerni! Küldj képet légysziii
Vicces ... -.-" Ti mennyi üzit szoktatok kapni?
Nekem kedveseket írnak, és inkább a kérdéssel kapcsolatban, semmint olyat, hogy találkozzunk vagy ilyesmi.. :) És igen, szoktam válaszolni.
A kedvencem, aki csak annyit írt: Szeretlek, Béla voltam.
Nahát feldobta az estém :D 23/L
nekem is jött már csomó.
mondjuk nekem inkább felháborodó,számon kérő nők szoktak írni.
régen be lehetett állítani,hogy ne lehessen privátot írni a válaszolónak,most meg mindig ott villog a kis piros,és mindig ebben a kategóriában adott válaszaimra.
Ezt én is fel akartam már tenni, mert elképesztően sok levelet kapok, pedig nem is vagyok itt túl sokat.
Viszont a levelek jellege teljesen változó. Van, hogy több hónapja adott válaszomra reagál valaki privátban, szóval nem is aktuális.
Voltak perverzek, voltak akik gratuláltak, mert tetszett nekik a válaszom, volt aki elküldött a bánatba, mert nem tetszett neki (az a vicces, amikor ez a két fajta levél egyazon válaszra érkezik), van, hogy ötször kapok levelet ugyanattól az embertől, több különböző válaszomra, és mindegyik ctrl+c szöveg, volt aki segítséget kért, lettek haverjaim is innen, szóval tényleg teljesen vegyes...
De elég sok levelet kapok, mivel a válaszaim többnyire eltérőek az összes többitől, mint amit mások írnak...
Ééés az eredeti kérdésre a válasz, ha normális akkor válaszolok. Értelemszerűen a használtkotontvennék-embernek nem reagálok.
21L
Üzifüggő.. jönnek alpáriak, kedvesek is.
18L
Egyetértek a #11-el. Ha valaki -lány- rám ír, az a minimum, hogy esetleg szóba álljak vele, hogy a levél formalitása, helyesírása elérje a 89%-ot minimum. Nem, inkább a 95%-ot. Szóval, nálam butábakkal nem szeretek eszmecserét nyitni.
Én nem szoktam privát üzenetet küldeni lányoknak, mert tolakodásnak érzem, de olykor szívesen írnék, mikor felbukkan egy-egy -számomra (mert ugye ez szubjektív, hogy kinek mi a normális)- normális gondolkodású lány. De nem vagyok az online-ismerkedés híve.
Én is szoktam kapni. Mondjuk én nem szoktam kérdéseket kiírni, nekem általában a válaszaim miatt írnak. A legtöbb srác a válaszommal kapcsolatban kérdez, és szívesen írok nekik vissza, illetve beszélgetek velük, de 2-3-4 levélváltásnál több nem szokott lenni.
Általában azt mondják, hogy szimpatikus volt a válaszom nekik, és pozitív leveleket kapok, de kaptam már negatív, minősíthetetlen, lehúzó leveleket, utóbbiakat mondjuk főleg lányoktól. Sokszor keményen leoltom a hisztizős kiscsajokat, ha nem értek velük egyet, és akkor meg szoktam kapni, hogy biztos csúnya és unalmas vagyok.
Sokszor a kevésbé kedves, inkább macsós pasi válaszokra is lazán és jól szoktam reagálni, még ha elutasító is vagyok, amit, úgy vettem észre, értékelnek.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!