Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti visszaírtok azoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti visszaírtok azoknak a pasiknak akik ebből a kategóriából írogatnak privátot?

Figyelt kérdés

Néha egy kicsit idegesítő, hogy ha felteszek itt egy tök normális kérdést, és megírom hogy lány vagyok, akkor tutira perceken belül 5 privát üzenet jön hogy: Szia , járunk? Szia megakarlak ismerni! Küldj képet légysziii

Vicces ... -.-" Ti mennyi üzit szoktatok kapni?

2012. okt. 24. 23:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Amennyiben nem tolakodó és normális hangnemben szólít meg, akkor általában igen, válaszolok. Persze ez témától is függ. Én inkább beszélgetni szeretek erről-arról, viszont ismerkedni neten annyira nem. Olykor csapnivaló "helyes"írással küldenek üzeneteket, azokra sohasem írok vissza, ugyanis ez már önmagában sokat elárul az illetőről, pontosabban szólva az értelmi szintjéről... (ami sokaknak errefelé nem éppen a plafont verdesi). :)
2012. okt. 25. 00:02
 12/21 anonim ***** válasza:
nekem nem túl sok csaj ír, bár lehet azért mert elég gyakran odarakom, hogy 29 éves pasi vagyok :D pedo meg nemvagyok, szval gondolom ezért nem is írnak a nagyrészt 15évesek, de annyira azért nem is baj... bár mindig válaszolok, ha nem teljesen baromságokat kérdeznek vagy olyat amit pont leírtam az adott válasznál
2012. okt. 25. 00:05
 13/21 Meztelencsigabiga ♥ ***** válasza:
Természetesen. Ha normális, intelligens stílusban teszik. Viszont van pár akiket kénytelen voltam letiltani.
2012. okt. 25. 00:09
 14/21 anonim ***** válasza:
meztelencsiga xDD
2012. okt. 25. 00:10
 15/21 anonim ***** válasza:

Nekem kedveseket írnak, és inkább a kérdéssel kapcsolatban, semmint olyat, hogy találkozzunk vagy ilyesmi.. :) És igen, szoktam válaszolni.

A kedvencem, aki csak annyit írt: Szeretlek, Béla voltam.

Nahát feldobta az estém :D 23/L

2012. okt. 25. 00:21
 16/21 anonim ***** válasza:

nekem is jött már csomó.

mondjuk nekem inkább felháborodó,számon kérő nők szoktak írni.

régen be lehetett állítani,hogy ne lehessen privátot írni a válaszolónak,most meg mindig ott villog a kis piros,és mindig ebben a kategóriában adott válaszaimra.

2012. okt. 25. 00:22
 17/21 anonim ***** válasza:

Ezt én is fel akartam már tenni, mert elképesztően sok levelet kapok, pedig nem is vagyok itt túl sokat.

Viszont a levelek jellege teljesen változó. Van, hogy több hónapja adott válaszomra reagál valaki privátban, szóval nem is aktuális.

Voltak perverzek, voltak akik gratuláltak, mert tetszett nekik a válaszom, volt aki elküldött a bánatba, mert nem tetszett neki (az a vicces, amikor ez a két fajta levél egyazon válaszra érkezik), van, hogy ötször kapok levelet ugyanattól az embertől, több különböző válaszomra, és mindegyik ctrl+c szöveg, volt aki segítséget kért, lettek haverjaim is innen, szóval tényleg teljesen vegyes...

De elég sok levelet kapok, mivel a válaszaim többnyire eltérőek az összes többitől, mint amit mások írnak...

Ééés az eredeti kérdésre a válasz, ha normális akkor válaszolok. Értelemszerűen a használtkotontvennék-embernek nem reagálok.

21L

2012. okt. 25. 00:44
 18/21 anonim ***** válasza:

Üzifüggő.. jönnek alpáriak, kedvesek is.

18L

2012. okt. 25. 00:56
 19/21 anonim ***** válasza:

Egyetértek a #11-el. Ha valaki -lány- rám ír, az a minimum, hogy esetleg szóba álljak vele, hogy a levél formalitása, helyesírása elérje a 89%-ot minimum. Nem, inkább a 95%-ot. Szóval, nálam butábakkal nem szeretek eszmecserét nyitni.

Én nem szoktam privát üzenetet küldeni lányoknak, mert tolakodásnak érzem, de olykor szívesen írnék, mikor felbukkan egy-egy -számomra (mert ugye ez szubjektív, hogy kinek mi a normális)- normális gondolkodású lány. De nem vagyok az online-ismerkedés híve.

2012. okt. 25. 06:08
 20/21 anonim ***** válasza:

Én is szoktam kapni. Mondjuk én nem szoktam kérdéseket kiírni, nekem általában a válaszaim miatt írnak. A legtöbb srác a válaszommal kapcsolatban kérdez, és szívesen írok nekik vissza, illetve beszélgetek velük, de 2-3-4 levélváltásnál több nem szokott lenni.

Általában azt mondják, hogy szimpatikus volt a válaszom nekik, és pozitív leveleket kapok, de kaptam már negatív, minősíthetetlen, lehúzó leveleket, utóbbiakat mondjuk főleg lányoktól. Sokszor keményen leoltom a hisztizős kiscsajokat, ha nem értek velük egyet, és akkor meg szoktam kapni, hogy biztos csúnya és unalmas vagyok.

Sokszor a kevésbé kedves, inkább macsós pasi válaszokra is lazán és jól szoktam reagálni, még ha elutasító is vagyok, amit, úgy vettem észre, értékelnek.

21L

2012. okt. 25. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!