Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom több időt fordít a hobbijára, mint a nemi életünkre!?
Él hal az állatokért,horgászni szokott.Olyannyira,hogy mostanában éjszakákat tölt lent a vízparton..Sokszor hajnali egykor jön haza,hozza a halat..Azzal elbíbelődik még egy fél órát,aztán megfürdik és reggel megy dolgozni...
Szexuális életünk így is van,de csak hétvégente.De akkor több is akár.Imádom őt,mert alapjában nagyon jó ember,egy talpraesett ügyes szeretni való!
Együtt élünk,és ott is mindenben segít nekem.Tudom,hogy szeret, látszik rajta.Most épp itthon van,ma nem megy le pecázni,sikerült lebeszélnem!
Változtatni kell,milyen módszerekkel?nekem jóval nagyobb az igényem rá mint neki!
20/N én
a párom 21/F
én fiú vagyok de nem akarok szexelni..
van annyi minden jobb dolog.. mint amit a pasid is írt, bár nekem nem a horgászat de neki viszont az.
ettől függetlenül törődni kellene veled is, amit meg is tesz a hétvégéken ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!