Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom több időt fordít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom több időt fordít a hobbijára, mint a nemi életünkre!?

Figyelt kérdés

Él hal az állatokért,horgászni szokott.Olyannyira,hogy mostanában éjszakákat tölt lent a vízparton..Sokszor hajnali egykor jön haza,hozza a halat..Azzal elbíbelődik még egy fél órát,aztán megfürdik és reggel megy dolgozni...

Szexuális életünk így is van,de csak hétvégente.De akkor több is akár.Imádom őt,mert alapjában nagyon jó ember,egy talpraesett ügyes szeretni való!

Együtt élünk,és ott is mindenben segít nekem.Tudom,hogy szeret, látszik rajta.Most épp itthon van,ma nem megy le pecázni,sikerült lebeszélnem!

Változtatni kell,milyen módszerekkel?nekem jóval nagyobb az igényem rá mint neki!

20/N én

a párom 21/F

2012. okt. 24. 18:12
1 2
 1/11 TOMAtm ***** válasza:
100%
öööö....mennyit változtál és milyen irányban külsőre mint amikor összejöttetek(hasonló eset kollégámnál,csak ő nem horgászni jár hanem a szeretőjéhez,mert az asszonya kb 30 kilót szedett fel mióta együtt élnek).
2012. okt. 24. 18:14
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi baj nincsen a pároddal, örülj, hogy tud még valamit ilyen nagy lélekkel csinálni, mint a pecázás. Mondjuk próbálj vele beszélni és mondd meg neki, hogy több időt szeretnél vele tölteni.
2012. okt. 24. 18:15
 3/11 A kérdező kommentje:

Neki sose volt,nagy igénye rá.

nem szedtem fel semennyit se..

Horgászni jár,mert engem is rá akar beszélni állandóan...Ha én nem megyek akkor a tesójával megy le..

Megcsalás az teljesen kizárt.

2012. okt. 24. 18:15
 4/11 anonim ***** válasza:
Legyél büszke rá, hogy ilyen nagy állatbarát férjed van! és légy résen...
2012. okt. 24. 18:17
 5/11 anonim ***** válasza:
én se szeretek szexelni.. van egy csomó érdekesebb dolog annél, nekem az olyan időhúzás :S
2012. okt. 24. 18:19
 6/11 anonim ***** válasza:
Jó szar lehetsz az ágyban.
2012. okt. 24. 18:34
 7/11 A kérdező kommentje:

Nem a férjem még,de szeretnék összeházasodni majd, csak pénz kellene,ami nekünk még nincs..Sok elmegy a számlákra,pedig úgymond spórolunk..

Majd rá kérdezzek,hogy tényleg sz*r vagyok e az ágyban,bár azt nem hiszem,mert szólt volna,hogy ha nem lennék jó!

2012. okt. 24. 20:08
 8/11 anonim ***** válasza:
ink örülj neki h nem kell szexelni :)
2012. okt. 24. 20:18
 9/11 A kérdező kommentje:
Mert,miért kéne örülni neki?
2012. okt. 24. 20:21
 10/11 anonim ***** válasza:

8-as. Ha örülne neki, nem tette volna fel a kérdést.

De nem minden nő egy frigid p.csa és nem mindegyiknek kínszenvedés a szex.

2012. okt. 24. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!