Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történik az, ha egy lány (10 ből 9) az igényeit
sorolja fel egy pasival kapcsolatban, akkor 10 igényből
tuti, hogy 8 a külsőre vonatkozik?
Figyelt kérdés
A maradék kettőt meg odalöki, hogy jó ha kedves és magabiztos. Aztán utána meg mindig mondják, hogy ugyanannyira fontos a külső is és a belső is. De ha egyformán fontos, akkor miért nincs ugyanannyiszor a szempontok között a belső egy pasival szemben, mi9nt a külső. Nekem ez a dolog kicsit sántít. Persze külső megfog, belső megtart mindig ez a szlogen. De ha jó a külső de belül koromsötét, akkor már jó egy numerára a pasi, de ha kívül rút és belül jó, akkor megye rögtön kegyetlenül barátzónába az illető. Ilyenkor nincs vigasztaló dugás, smárolás sem. Ennyire a külsővel kapcsolatos ösztönök uralkodnak a lányoknál (fiúknál is, de most nem róluk van szó).?
Vicces vagy nagyon!Komolyan halálra röhögtem magam!:D mellesleg én legalább a kérdésre válaszolva kommenteltem,de úgy látszik neked ez nem meg szóval nem szeretném megzavarni a magányos kis életedet,úgyhogy inkább megyek és írogass nyugodtan,amit akarsz!Bár ha te "nem vagy gyerekes" akkor minek írsz ilyen válaszokat,ami egy 12 éves szintjén van? Komolyan nagyon vicces vagy!Na sziaaaaa
2012. okt. 24. 17:16
32/36 anonim válasza:
Ha nem vetted volna észre engem már réges rég nem érdekel, hogy neked mi a bajod (vagy ilyen kötözködő vagy mindenkivel és itt éled ki magad, vagy csak megjött és ideges vagy). Csak azért mentem bele,hogy ha majd talán egy értelmes ember olvassa a kommenteidet,akkor jól kiröhög, mert abból elég rendesen kispóroltad a logikát.
2012. okt. 24. 17:25
33/36 anonim válasza:
Kérdező:
még nagyon fiatal és tapasztalatlan vagy...
nagyon a szélsőségekkel jössz elő...
2012. okt. 24. 18:07
34/36 anonim válasza:
Kérdező, hagyd az egészet a francba. Most erre úgysem fogsz értelmes választ kapni.
A csajoknak semmi életcéljuk nincs, csupán a külsejük. Az állítják, hogy csak a férfiaknak akarnak tetszeni - ezt azért mondják, mert mást eleve nem tudnak nyújtani - de valójában csak a rivális nőstényekkel akarnak konkurálni, akiknek szintén semmi céljuk. Ezért másznak rá a foglalt férfiakra, mert akkor nem ők az ügyeletes jó csajok. És mivel nincs életcéljuk, éppen ebből kifolyólag sikerélményük sincs, így megint csak a külsőben tudnak elérni valamit. Nézd meg, hogy járnak azok a csajok, akik ráakaszkodnak a kigyúrt, magas, gyökerekre: a végén siránkoznak, hogy őket csak megdugták és kihasználták, miért ilyen mocsok az összes férfi. Ahelyett, hogy jobban odafigyeltek volna, vagy esetleg megismerték volna őket, elvakította őket a jó külső, amiről azt hiszik, hogy érték.
2012. okt. 24. 19:16
35/36 A kérdező kommentje:
Igen az fura, hogy az osszes lany nem csak itt a gykn hanem facebookon is (a legnagyobb ribik is, akit a fel varos megdugott) azt hangoztatja fennhangon, hogy belso legalabb olyan fobtos mint a kulso, hanem fontosabb. De aztan az ezt hangoztatok is mindig jonnek fel ide sipitozva, hogy megdugtak, babàb lett, de kidobott pasi. Most mi.legyen? Ilyenkor jon, hogy minden pasi mocsok. De ezeknek a lanyoknak arra mar nem volt esze, hogy jol megismerjek a pasi helso ertekeit mert akkor lehet, hogy nem lepnek mindig ebbe a hibab. De a lanyok 90%at elvakitja a jo kulso es beleugrik a kapcsolatba, a pasi fűt fàt iger egy dugas remenyeben, a lany meg ezen nem lat at.
2012. okt. 24. 19:23
36/36 anonim válasza:
Na látod kérdező,most jó választ írtál,mert csak 90 % így már nem általánosítasz,mert megmaradt a 10%!:) Lányként mondom ezt!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!