Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történik az, ha egy lány (10 ből 9) az igényeit
sorolja fel egy pasival kapcsolatban, akkor 10 igényből
tuti, hogy 8 a külsőre vonatkozik?
Figyelt kérdés
A maradék kettőt meg odalöki, hogy jó ha kedves és magabiztos. Aztán utána meg mindig mondják, hogy ugyanannyira fontos a külső is és a belső is. De ha egyformán fontos, akkor miért nincs ugyanannyiszor a szempontok között a belső egy pasival szemben, mi9nt a külső. Nekem ez a dolog kicsit sántít. Persze külső megfog, belső megtart mindig ez a szlogen. De ha jó a külső de belül koromsötét, akkor már jó egy numerára a pasi, de ha kívül rút és belül jó, akkor megye rögtön kegyetlenül barátzónába az illető. Ilyenkor nincs vigasztaló dugás, smárolás sem. Ennyire a külsővel kapcsolatos ösztönök uralkodnak a lányoknál (fiúknál is, de most nem róluk van szó).?
Nem csak a külsőket sorolja, mert mondja, hogy magas, helyes, kék szemű, barna hajú tól végtelenig, aztán a végére odaírja, hogy vicces, magabiztos. Ezzel el is van intézve. Aztán persze csak jól fel akarja magát nyársaltatni a legtöbb lány fiatalabb korában, így az utolsó kettő már nem is fontos.
2012. okt. 24. 15:59
12/36 A kérdező kommentje:
Csak azért írta, hogy jó színben tűnjön fel. Ritka a kivétel.
2012. okt. 24. 15:59
13/36 anonim válasza:
mert mindenki azt keresi, elsősorban ami a szemének szép, na meg persze olyan palit, akivel fellehet vágni a bnők előtt, meg lehet vele jelenni egy buliban, stb stb...a belső értékek addig egészen a háttérbe szorulnak, amíg meg nem kell szólalni:D
2012. okt. 24. 16:01
14/36 anonim válasza:
1. én már kommenteltem és nem adtam tagadó választ,mert írtam,hogy számít a külső,és nem is kell tagadni!
2. felőlem általánosíthatsz engem nem érdekel,csak az a gond,hogy te is csak a p*csak kinézetű lányokra gondolsz és csak az ő véleményük számít!
3. majd ha megkérdeztél egy átlagos kinézetű lányt aki nem tűsarkúban és miniszoknyában feszít,akkor gondold újra kérdésed
4. a tizenéveseknél "divat",hogy mindegy csak jól nézzen ki!
2012. okt. 24. 16:03
15/36 anonim válasza:
Ez úgy működik náluk, hogy megkérdezel egy csajt (aki mondjuk csak a pasi farka,kinézete vagy a pénze miatt van vele) hogy miért van együtt ezzel a pasival. Erre ő felhozza aszokásos, mert kedves,aranyos,megértő,vicces választ. De könyörgöm fogalmazza már meg valaki KONKRÉTAN, hogy ezek mit jelentenek! Ezek nagy általánosságok, semmitmondó tulajdonságok, szubjektív dolgok. Nincs rájuk általánosan elfogadott definíció. És ez annyira jó,hogy mindenre rá lehet vágni. megismersz te egy embert,ha azt mondják neked, hogy ő vicces,kedves,aranyos? Hát nem. A nők meg szeretik ezeket a k.rva nagy általánosságokat,mert nem jut más az eszükbe,nem tudnak mit mondani. Tehát felsorolják a külső tulajdonságokat,amik szexuálisan felizgatják majd, hogy ne tűnjenek annyira felszínesnek benyögnek egy-két "általános belső tulajdonságot".
2012. okt. 24. 16:07
16/36 anonim válasza:
Bevallom, nekem igenis számít a srác külseje. Legyen magasabb nálam, legyen átlagos testalkata és ne legyen hosszú haja és a szeme fogjon meg.
És úgy gondolom, ezek nem irreális elvárások, mert csak olyat várnék el, amit én is tudok nyújtani.
Ennek ellenére azt mondom, hogy a belső még fontosabb. Külsőre lehet félisten, ha nem tudok vele miről beszélni, akkor bukott az egész dolog. A kommunikáció minden alapja és erre lehet építeni. Minden más, mint humor, figyelmesség stb, csak a kommunikáció után jön.
Egyéjszakásba meg eleve nem mennék bele, talán ez is a baj, de kitartok az elveim mellett, hogy nem adom oda magam.
Le lehet pontozni nyugodtan.
2012. okt. 24. 16:08
17/36 anonim válasza:
A lányoknál általában azok az elvárások szoktak lenni, hogy: nézzen ki jól, legyen magas, sportos alkat, vagy kinek mi tetszik. A pasiknak ugyanúgy vannak elvárásaik, minimum hogy a lány legyen szép arcú, csinos, vékony. Nem hiszem, hogy a legtöbben tényleg azért nem választanának egy helyes, magas, sportos, jó humorú, magabiztos, férfias, kedves és amúgy is minden téren tetsző pasit, mert mondjuk nem kék a szeme, hanem zöld, vagy nem barna, hanem szőkés barna a haja. A legtöbbünknek van ideálja, de aztán vagy olyan tetszik meg, vagy nem. Az biztos, hogy ha valakinek taszítónak érezzük a külsejét, akkor nehezen fog menni a párkapcsolatosdi.
2012. okt. 24. 16:09
18/36 anonim válasza:
Kedves 15-ös akkor feltenném neked a kérdést te mit mondanál?
Mi igényed legyen egy lánnyal szemben?
10 igényt kérek!
2012. okt. 24. 16:09
19/36 anonim válasza:
Én lány vagyok. Amúgy jó kérdés.
Hozzám múltkor két srác odajött- az egyik külsőre nagyon jól nézett ki, de olyan buta volt, hogy az hihetetlen. Ott is hagytam.
Aztán odajött hozzám még egy srác, és Ő külsőre is tetszett, és ritka jól elbeszélgettünk.
Hosszútávú kapcsolatot SOHA nem tudnék úgy elképzelni, hogy vagy a külsejével, vagy a lelkével nincs valami rendben.
Szerintem ezzel Te is így vagy...
2012. okt. 24. 16:10
20/36 anonim válasza:
"Kedves 15-ös akkor feltenném neked a kérdést te mit mondanál?
Mi igényed legyen egy lánnyal szemben?
10 igényt kérek!"
Én nem vagyok ilyen gyerekes, hogy 10 pontban leírjam az igényeimet. Az embereknek személyiségük van, amit te igénynek nevezel az sok-sok konkrét élethelyzetben leadott reakciók összesége,illetve ahogy te érzékeled ezeket a reakciókat,ahogyan megítéled.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!