Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történik az, ha egy lány (10 ből 9) az igényeit
sorolja fel egy pasival kapcsolatban, akkor 10 igényből
tuti, hogy 8 a külsőre vonatkozik?
Figyelt kérdés
A maradék kettőt meg odalöki, hogy jó ha kedves és magabiztos. Aztán utána meg mindig mondják, hogy ugyanannyira fontos a külső is és a belső is. De ha egyformán fontos, akkor miért nincs ugyanannyiszor a szempontok között a belső egy pasival szemben, mi9nt a külső. Nekem ez a dolog kicsit sántít. Persze külső megfog, belső megtart mindig ez a szlogen. De ha jó a külső de belül koromsötét, akkor már jó egy numerára a pasi, de ha kívül rút és belül jó, akkor megye rögtön kegyetlenül barátzónába az illető. Ilyenkor nincs vigasztaló dugás, smárolás sem. Ennyire a külsővel kapcsolatos ösztönök uralkodnak a lányoknál (fiúknál is, de most nem róluk van szó).?
Kérlek szépen nem én neveztem így,hanem a kérdező,de mindegy!:) ha "nem vagy gyerekes" akkor miért írtál erre a kérdésre? Méghozzá lekezelő választ a nőkkel szemben?
Az sokkal gyerekesebb,mint az,hogy meg sem tudod válaszolni a kérdésem,mert tudod,hogy nem tudnál mást mondani,minthogy "legyen nagy melle,legyen szép,jó legyen az ágyban" és társaik..
2012. okt. 24. 16:18
22/36 anonim válasza:
"Kérlek szépen nem én neveztem így,hanem a kérdező,de mindegy!:)"
Igen ő is így nevezte, és akkor mi van? Ez nem mond ellent semminek, vagy most nem tudom mi a bajod, nevezd nevén a problémádat és akkor talán tudok segíteni :)
"ha "nem vagy gyerekes" akkor miért írtál erre a kérdésre? "
mert a kérdező jól látja a helyzetet. a "nem vagyok gyerekes" pedig nem mond ellent annak, hogy ideírhatok, olvasd el mit írtam talán másodikra összejön
"Méghozzá lekezelő választ a nőkkel szemben? "
Nem értem mi volt a lekezelő?
"mert tudod,hogy nem tudnál mást mondani,minthogy "legyen nagy melle,legyen szép,jó legyen az ágyban" és társaik"
tudnék mást mondani
2012. okt. 24. 16:29
23/36 anonim válasza:
Mégsem tetted,de nekem ez mindegy,mert nem érdekel!:)
Nyugodtan lehet "szidni" a nőket,lányokat,de úgyis ti is azt választjátok,aki a külsőségekre "bukik"!Szóval nem kell osztani az észt itt mindenkinek!
Nyugodtan le lehet pontozni is!:D
2012. okt. 24. 16:35
24/36 anonim válasza:
Nem tettem, de le is írtam, hogy miért nem. Ha meg nem érdekel,akkor meg miért kérdezted? Na mindegy...
2012. okt. 24. 16:38
25/36 anonim válasza:
Azért kérdeztem,mert tudtam,hogy nem tudsz rá válaszolni!és igazam is volt!:D
2012. okt. 24. 16:40
26/36 anonim válasza:
De ha te előre tudod, hogy nem tudok válaszolni valamire,akkor miért kérdezed? Ez olyan szép és logikus....amúgy meg nagy különbség, hogy nem tudok, vagy nem akarok. Ha már a 21.századbeli technikával (értsd computer) képes vagyok ide regisztrálni és mindenféle jöttmentel virtuálisan kommunikálni,ezt ne vett magadra:),akkor miért okozna nekem nehézséget,hogy pár semmitmondó szót leírjak pl. kedves,aranyos? Szóval írni tudnék,olyat is ami közhely, de ilyet nem írok.
2012. okt. 24. 16:48
27/36 anonim válasza:
Épp ezért kérdeztem!Mert azt mondtad,hogy mindenki csak közhelyeket mond ilyenkor!DE ezek szerint te is!Kíváncsi voltam,ha valaki feltenné neked ezt a kérdést te tudnál e közhely nélkül válaszolni rá és bebizonyítottad,hogy nem!Tehát nem értem a felháborodásod,hogy mindenki közhelyeket mond!
2012. okt. 24. 16:52
28/36 anonim válasza:
"te tudnál e közhely nélkül válaszolni rá és bebizonyítottad,hogy nem!"
Már megbocsáss, de mivel bizonyítottam, hogy nem tudok közhely nélkül írni ilyet? Azzal, hogy nem írtam semmit? Akkor bizonyítottam volna, ha ÍRTAM volna és ezek MIND közhelyek lennének.
2012. okt. 24. 16:57
29/36 anonim válasza:
Igen épp ezzel,mert ha tudnál,akkor írtál volna!De tudod mit hagyjuk már nem érdekel a téma!:D
2012. okt. 24. 17:06
30/36 anonim válasza:
Én is már meguntam vagy 2-3-al ezelőtt, de mindegy. Látom még mindig nem tudod mi a különbség tudás és akarás között, de mindegy hagyjuk is mert nem akarásnak nyögés lesz a vége :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!