Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történik az, ha egy lány (10 ből 9) az igényeit sorolja fel egy pasival kapcsolatban, akkor 10 igényből tuti, hogy 8 a külsőre vonatkozik?
Figyelt kérdés
A maradék kettőt meg odalöki, hogy jó ha kedves és magabiztos. Aztán utána meg mindig mondják, hogy ugyanannyira fontos a külső is és a belső is. De ha egyformán fontos, akkor miért nincs ugyanannyiszor a szempontok között a belső egy pasival szemben, mi9nt a külső. Nekem ez a dolog kicsit sántít. Persze külső megfog, belső megtart mindig ez a szlogen. De ha jó a külső de belül koromsötét, akkor már jó egy numerára a pasi, de ha kívül rút és belül jó, akkor megye rögtön kegyetlenül barátzónába az illető. Ilyenkor nincs vigasztaló dugás, smárolás sem. Ennyire a külsővel kapcsolatos ösztönök uralkodnak a lányoknál (fiúknál is, de most nem róluk van szó).?2012. okt. 24. 15:46
1/36 anonim válasza:
Érdekes, nálam pont fordítva van. Na erre varrjál gombot! 23/L
2/36 anonim válasza:
kérdező ezt már én is észrevettem
de tudod majd jönnek itt a tagadó válaszok :)
3/36 anonim válasza:
Lehet sok lánynak fontos, hogy nem akármilyen pasival mutatkozzanak és még sorolhatnám.
5/36 anonim válasza:
Szerintem ez úgy van, hogy két szint van alapvetően.Az első szint a külső.Tényleg az nyitja a többi kaput.Hiába felel meg minden belső tulajdonsága és képessége egy pasinak,ha egyszerűen nincs meg a fizikai kontakt,a vonzalom. Ha megvan a vonzalom,tetszik,szinte meg tudja kívánni őt egy nő,akkor meg akarja belülről is ismerni.Persze a komoly ismerkedéskor is el lehet bukni,ha valami nem tetszik a magatartásában vagy bármi.
Gondold magad bele a szituációba.Minek akarnál egy vígasz numerát egy olyan csajtól,akitől konkrétan hányni tudnál,ha csak hozzá kellene nyúlnod?!
:D
6/36 anonim válasza:
Nem szeretnek igazat mondani, de hát ők is ugranak minden külsőségre,legyen az a férfi test vagy egy divatos cipő,ruha. Sőt ők még jobban törődnek a külsőségekkel,egész napjuk a külsejük körül forog (mit vegyek fel,hogy áll rajtam,milyen jó az a csizma azon a k.rván stb)
7/36 A kérdező kommentje:
Mert nekem az tűnik fel, hogy a legtöbb lánynál, nem úgy van, hogy külső megfog és belső megtart, hanem külső megfog, küldő egy ideig meg is tart és a szex láncol magához. Aztán ugye mivel szinte soha nem fontos a belső és csak a külső és az ebből jövő rózsaszín köd elbutítja még az okos lányokat is(fittyet hánynak a belsőre akár évekig is) és csak évek múlva jönnek rá, ha a pasijuk netán meg is veri őket, hogy talán fontos lett volna belsőleg is megismerni a pasit, de már késő, és jön a válás. Ezért is van (más okok is vannak, pl anyagiak)ma annyi válás, mint égen a csillag.
2012. okt. 24. 15:51
8/36 anonim válasza:
Ezek szerint eddig te még csak ilyen lányokkal találkoztál,de nem mindenki ilyen!A külső belső dolgot meg hagyjuk már mindenki tudja,hogy nem igaz,ha "csak a belső számít" fontos a külső is,akárki akármit mond!(de nem döntő fontosságú)
9/36 anonim válasza:
ez hülyeség szerintem, pont hogy fordítva van, már tudatosan is, az neki ciki ha cask a külső jegyeket tudja sorolni...
10/36 A kérdező kommentje:
Csak ezeket a tagadó válaszokat én sem értem, hogy miért jönnek, ha a való életben ilyen lány aki így is cselekedne (szájkaratésok legtöbben-már bocsánat), hogy tényleg fontos lenne annyir a belső, olyat ritka nehéz találni, kihaló félben vannak. Persze majd jönnek a lányoktól a kommentek, hogy én nem ilyen vagyok, ne általánosíts, stb.
2012. okt. 24. 15:52
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!