Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sokszor jobban számít a lányoknál a rangod, helyzeted egy társaságban, vagy egy új közösségben, mint bármi más?
Szóval nézhetsz ki jól, lehetsz aranyos, poénos, vicces, kedves, bármi, ha a csaj rájön, hogy egy visszahúzúdó lúzer vagy a többeik között általában lepattint?
Sokszor volt már ilyen. Randikon oké voltam, aztán elkezdett figyelni másnap a suliban, rájött, hogy szarnak rám a többiek (egyetemről beszélek) és úgy lerázott mint kutya a bolhát.
Tényleg ENNYIRE számít??
Attól, hogy visszahúzódó valaki, még miért lenne "lúzer". Ez amúgy egy olyan hülye szó, feláll a szőr a hátamon...
Akinek ez kritérium, hogy az isiben ki milyen menő, hát annak egészségére. Nem hinném, hogy ez lenne a mérce.
A határozottság szart sem ér, ha nem veszik fel a többiek, pont ezzel lehet leásni az ember rangját.
Ha meg nem "ismer" senki nem fog foglalkozni veled.
Én eddig egy senki voltam az osztályban mert egy liba ako azóta sem mert elém àllni, elmondott rólam mint ami nem is igaz, de ezt a nyarat egyik osztàlytársammal (16) töltöttem és meglátta hogy ki vagyok igazából! És ezt értékelik a lányok is! Légy magad!
16/L
# 6/6 Időpont ma 14:47
OMG!!!! És gondolom azt hiszed, ez milyen menő, ugye?
A nagybetűs életben, a suli falain túl majd meglátod, mire mész azzal, hogy """"menő"""" lány vagy.
Baromira tévedsz. Nekem olyan dolgaim voltak gimis koromban SAJÁT ERŐBŐL, hogy te kb álmodni sem mersz róluk. Az iskola nagy "menői" kb csókolomot köszöntek nekem és folyamatosan hívtak erre-arra, meg nyaltak összevissza. Én soha nem is akartam közéjük tartozni,mivel mindig is úgy láttam, hogy a "legmenőbb" emberek a legkétszínűbbek, legmegjátszósabbak és legmegalkuvóbbak, összességében a leghazugabb emberek. Emiatt tudnak ők népszerűek lenni, sok ember által """szeretettek""" lenni. Ez az elképzelésem volt anno. Aztán foglalkoztam a pszichológiával, és volt egy tanulmány, ahol kiderült, hogy valóban a legnépszerűbb emberek a legnagyobb és legjobb hazugok.
Meg nézzük meg így pár év távlatából, hogy ezek a menők hol vannak? Aki normálisabb volt, az rájött, hogy ez baromság volt, és kilépett az ilyen társaságból. De a legtöbbel találkozva szórakozóhelyen az a tapasztalatom, hogy vagy állandóan hullarészegek, vagy pedig szét vannak szívva és a mosdóban kínálgatják nekem ingyen a szarjaikat.
A látszat világa drágám erről szól. Sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!