Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbáltam, de nem tudtam elkerülni a szereplést az új közösségben. Elképzelhető, hogy azok a lányok akik érdeklődtek, ezek után nem mernek majd felvállalni?
Voltak balhék a koleszban a szobatársaimmal. + utána rákattantam a témára, hogy mindenki rólam terjeszt hazugságokat és elkezdtem magyarázkodni mindenkinek. 3 ember szólt csak be miatta, az a 3 lány akiknek úgy érzem tetszem. Az egyik pl letiltott, aztán visszavett, a másik is törölt, a harmadik csak csendben mosolyog és normális velem, de kicsit távolságtartó.
Nem is ez a lényeg. Hanem az, hogy mindenki rám figyel, de úgy érzem nem vagyok abban a helyzetben, hogy jól alakítsak, így a figyelemnek könnyen az lehet a vége, hogy elkönyvelnek egy gyökérként és meghúzzák a határt, hogy velem biztos, hogy soha.
Szóval... mit tegyek ebben a helyzetben?
Idő, idő és idő.
Ha a továbbiakban kerülöd a negatív szereplést, a balhékat, akkor egyedi esetnek könyvelik el a történteket.
Pl volt egy lány akivel majdnem boroztam kettesben, már tök óvatosan alakult a kapcsolatunk. Erre hirtelen elküldtem neki egy olyan facebookos beszélgetést amit szerintem baromira nem is értett és nem is érdekelte.
Azóta nem beszéltünk....
És ez már helyrehozhatatlan.
"viselkedj természetesen"
pont ez a baj, az nálam egyenlő a balhézással, meg a szerepléssel.
Ha megjátszod magad, azzal semmit nem érsz el. Előbb -utóbb kibújik a szög a zsákból és annál fájdalmasabb lesz a szakítás.
Keress olyan partnert, aki el tud fogadni olyannak, amilyen vagy. Vagy próbálj megváltozni! Ez a nehezebb, óriási akarat meg önfegyelem kell hozzá, de talán azt is ki lehet fejleszteni. De egy éretlen személyiség később magától is megváltozhat. Azt meg csak ki kell várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!