Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet esélyünk egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet esélyünk egy ilyen "elcseszett" baráti társaságban? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az van, hogy van egy baráti társaságom, négy fiú, meg én, egyedüli lány. De ugye a fiú-lány barátság kérdése elég vitatott. Ez egyik srácról mind tudjuk, hogy szerelmes belém, és hiába rendes, figyelmes, és jó emberileg, én nem tudok rá máshogy tekinteni. Nekem ő amolyan "nyomi" kategória, de jó barátom attól. Egy másik fiúval lehetett volna valami, de azt valahol, fogalam sincs hol, elszúrtuk, és most "elfelejtettük" igaz, de már nem igazán vagyunk barátok. A harmadik srác, ő kb a legjobb barátom, mondogatja mindig, hogy olyan, mintha a testvére lennék, mindent megbeszélünk szerintem, és vele sem jönnék össze soha (amúgy csúnya is). De ő sem velem állítása szerint, de nem a külsőm miatt, hanem, mert ő úgy tekint rám, mint tesóra, vagy fiúhaverra, és velük sem jönne össze soha, mert nem meleg. De részegen sokszor volt, hogy ölelget, puszilgat, a hátamat simogatja, de közben megkér, hogy ne hagyjam, hogy rányomuljon olyan lányokra, akik visszautasítanák. És nem hagyom. Viszont a múlkor olyat mondott részegen, hogy ő le akar velem feküdni (csak máshogy fogalmazott). Ezek után barátság ez a részétől? Továbbá ott a negyedik fiú, aki mind blsőre, mind külsőre nagyon tetszik, és vala szeretnék összejönni. Viszont ő is végigkísérte ezeket az eseményeket, mindig nagyon rendes velem, segítőkész, lovagias, ami nagyon imponálni tud. De soha semmi félreérthető jelet nem adott még, vagy nem vettem észre. Csak az a baj, hogy miután én egyikükkel sem jöttem össze a társaságból, lehet, hogy azt gondolja, vele sem szeretnék, és szeritem félünk is kockáztatni a barátságunkat, de tudom, hogy én a felé tartok, hogy beleszeressek. Mind 17 évesek vagyunk.
2012. okt. 8. 20:49
 1/3 Mókusgyilkos ***** válasza:
43%

értem: szóval szisztematikusan szét cseszel 1 baráti társaságot csak mert nem bírsz ismerkedni idegen pasikkal áháááááá :D

na ez az amiben ha pisztolyt nyomsz a tarkómhoz akkor sem segédkezem.

UI: tanulj meg toldalékolni és a szórendre sem ártana rágyúrni.

2012. okt. 8. 20:53
 2/3 A kérdező kommentje:
szerintem nem én cseszem szét, már alapból ilyen volt...
2012. okt. 8. 20:58
 3/3 MadameViciouse ***** válasza:

Ha hagyod ,hogy puszilgasson, ölelgessen meg még kitudja miket az már nem fér bele egy barátságba szerintem.

Gondolom ha csúnya is a srác, örül szegény, hogy nő közelébe kerül és megd*ugna még egy szobanövényt is részegen.

Én épp ezért tisztázom minden fiúval, hogy CSAK haverkodás és semmi tapi meg nyali, viselkedjen úgy velem ahogy egy másik fiúval tenné.

Ha ettől eltér akkor megszakítom a kapcsolatot.

Ha meg tetszik valaki és vonzódok hozzá ,akkor nem akarok barátkozni vele, jó úgysem sülne ki belőle.

Lassan 7 éve egy fiú a legjobb barátom, de soha egy félreérthető megjegyzést sem tett, pedig minden témát kivesézünk és sokszor bulizunk együtt.

A barátaimra meg nem mondok olyat, hogy csúnya meg nyomi.Mert ha barátok vagyunk értékelem mint embert, ez alapból kizárja a "nyomiságot".Nameg milyen barát az aki ilyet mond?Max haverok vagytok csak felvilágosítalak :D

Az meg olyan dolog, hogy neked csúnya, másnak meg talán álompasi.

2012. okt. 10. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!