Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélyünk egy ilyen "elcseszett" baráti társaságban? Mit csináljak?
értem: szóval szisztematikusan szét cseszel 1 baráti társaságot csak mert nem bírsz ismerkedni idegen pasikkal áháááááá :D
na ez az amiben ha pisztolyt nyomsz a tarkómhoz akkor sem segédkezem.
UI: tanulj meg toldalékolni és a szórendre sem ártana rágyúrni.
Ha hagyod ,hogy puszilgasson, ölelgessen meg még kitudja miket az már nem fér bele egy barátságba szerintem.
Gondolom ha csúnya is a srác, örül szegény, hogy nő közelébe kerül és megd*ugna még egy szobanövényt is részegen.
Én épp ezért tisztázom minden fiúval, hogy CSAK haverkodás és semmi tapi meg nyali, viselkedjen úgy velem ahogy egy másik fiúval tenné.
Ha ettől eltér akkor megszakítom a kapcsolatot.
Ha meg tetszik valaki és vonzódok hozzá ,akkor nem akarok barátkozni vele, jó úgysem sülne ki belőle.
Lassan 7 éve egy fiú a legjobb barátom, de soha egy félreérthető megjegyzést sem tett, pedig minden témát kivesézünk és sokszor bulizunk együtt.
A barátaimra meg nem mondok olyat, hogy csúnya meg nyomi.Mert ha barátok vagyunk értékelem mint embert, ez alapból kizárja a "nyomiságot".Nameg milyen barát az aki ilyet mond?Max haverok vagytok csak felvilágosítalak :D
Az meg olyan dolog, hogy neked csúnya, másnak meg talán álompasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!