Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire számít a lányoknál,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít a lányoknál, hogy milyen "rangom" van egy társaságban?

Figyelt kérdés
Szóval ha kettesben határozottan bejöttem neki, de kiderül mondjuk hogy az osztályközösségben nincs "szavam" senki sem törődik velem az nagyon negatívan hat?
2012. okt. 10. 16:00
 1/8 anonim ***** válasza:
hasonló helyzet,erre én is kiváncsi vagyok :)
2012. okt. 10. 16:02
 2/8 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem számít. :)
2012. okt. 10. 16:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Sokat számít, de a külső azért fontosabb.
2012. okt. 10. 16:08
 4/8 A kérdező kommentje:

Akkor sem ha mondjuk évfolyamtársad és folyamatosan kibeszéli mindenki a háta mögött?

Akkor se lenne gáz ha kavarnál vele?

Nem vagyok lúzer, de olyan pletykák futnak a hátam mögött, hogy néha én is elcsodálkozom rajta. Hogy én melyik lányra akartam épp rányomulni meg minden.

Csak az a baj hogy ezzel az én lapjaimat játsszák el.... és pont az a lány, aki érdekel, vesz semmibe ezek után.

2012. okt. 10. 16:08
 5/8 A kérdező kommentje:

Meg persze a többiek is, sokan elkezdtek harcolni ellenem, kibeszéltek a hátam mögött aztán meguntak. Egy beszédtéma lettem, és kicsit sztem mindenki úgy érzi magát mint a gyerek aki tudja hogy rosszat csinált ezért nem akarnak kedvesen hozzámszólni.

Tipikus kiközösítés.

Így ne várjak barátnőt az évfolyamból igaz?

2012. okt. 10. 16:10
 6/8 anonim válasza:

Az a baj, hogy mostanság az emberek elhiszik a pletykákat. Nekik nem az igazság számít, csak az, hogy meglegyen a nevük, a hírűk, és hogy a menők közé tartozhassanak.

Én ilyen esetben megkérdezném, hogy valóban igazak-e ezek a pletykák, nem pedig folytatnám a majmolódást. Ha nekem valóban bejön valaki, akkor nem a pletykák alapján fogok ítélkezni, és fel is vállalom, hogy bejön.... :)

2. vagyok.

2012. okt. 10. 16:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Ez az egy lány tudja szerintem hogy valójában mi is történt, de ő meg annyira fél a pletykától hogy maga is letagadja az igazságot.... hát én se merném felvállalni.
2012. okt. 10. 16:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha nem igaz a pletyka, és a lány elhiszi (vagy legalábbis hajlandó elhinni), akkor nincs baj. Elmeséled neki, hogy a dolgok nem úgy voltak, mint ahogy terjednek. Meg fogja érteni, ha csak nincs megbizonyosodva az ellenkezőjéről.

Az én barátom már nem jár a suliba, 2 éve elvégezte, a suli egyik legmenőbb sráca volt akkor. Akik tudják, hogy együtt vagyunk, többen féltékenyek. "Magas rangja" volt a barátomnak a suliban, és a mostani társaságában sem alacsonyabb. Nem szeretem, hogy egyfolytában csöng a telefonja, hívják jobbra-balra (de tényleg félóránként...) Kettesben emiatt rosszabb vele lenni, mint egy alacsonyabb "rangú" sráccal lehetne. Én jobban örülnék néha egy szerényebb valakivel lennék, de persze szeretem nagyon! Mindenesetre nálam nem hatna negatívként, pedig végzős évfolyamon "van szavam" eléggé, és ismernek (nem nagyképűségből írom, férre ne értsd!) :)

18L

2012. okt. 10. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!