Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Molesztálásnak minősül a nőgyógyászom viselkedése?
Múlt héten voltam a nőgyógyászomnál (kórházi) rákszűrésen. Minden rendben volt, a vizsgálat után azonban megkérdezte, hogy akarok-e mellvizsgálatot is. Meg sem várta, hogy válaszoljak a kérdésére, erre odakapott a mellemhez és ruhán keresztül megmarkolta.
Ez normális?? Tehet ilyet egy orvos?
A 20 évemmel?
Azért már nem vagyok tini...
Nagyon elment a téma a kérdéstől... a leírt szituáció alapján igen, molesztálásnak minősül, ugyanis a mellvizsgálat nem a mell markolászásából áll! Ruhán keresztül nem lehet vizsgálni.
Leírom, hogy az én dokimnál (magánorvos) hogy zajlik, és meg tudod ítélni, hogy a fenti eset normálisnak minősül-e!
Szóval az altesti vizsgálat után a nőgyógyászom udvariasan megkér, hogy "legyen szíves, tegye szabaddá a keblét", majd oldalról, a bimbóhoz még véletlenül sem érve, szakszerű mozdulatokkal átvizsgálja a melleimet - egyszerre, szimmetrikusan a kettőt. Nem kívánságműsor, hogy én akarom-e, a rutinvizsgálat része. Nem nyúlkál ruhán keresztül, nem fogdos, nem taperol, hanem VIZSGÁL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!