Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Molesztálásnak minősül a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Molesztálásnak minősül a nőgyógyászom viselkedése?

Figyelt kérdés

Múlt héten voltam a nőgyógyászomnál (kórházi) rákszűrésen. Minden rendben volt, a vizsgálat után azonban megkérdezte, hogy akarok-e mellvizsgálatot is. Meg sem várta, hogy válaszoljak a kérdésére, erre odakapott a mellemhez és ruhán keresztül megmarkolta.

Ez normális?? Tehet ilyet egy orvos?

2012. okt. 23. 14:57
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Na így már igen. :D
2012. okt. 23. 17:32
 32/35 anonim ***** válasza:
Szemtelenül fiatal vagy:P
2012. okt. 23. 17:34
 33/35 A kérdező kommentje:

A 20 évemmel?

Azért már nem vagyok tini...

2012. okt. 23. 17:35
 34/35 anonim ***** válasza:
hozzám képest! Te "észlény" :DDDD
2012. okt. 23. 17:37
 35/35 anonim ***** válasza:

Nagyon elment a téma a kérdéstől... a leírt szituáció alapján igen, molesztálásnak minősül, ugyanis a mellvizsgálat nem a mell markolászásából áll! Ruhán keresztül nem lehet vizsgálni.

Leírom, hogy az én dokimnál (magánorvos) hogy zajlik, és meg tudod ítélni, hogy a fenti eset normálisnak minősül-e!

Szóval az altesti vizsgálat után a nőgyógyászom udvariasan megkér, hogy "legyen szíves, tegye szabaddá a keblét", majd oldalról, a bimbóhoz még véletlenül sem érve, szakszerű mozdulatokkal átvizsgálja a melleimet - egyszerre, szimmetrikusan a kettőt. Nem kívánságműsor, hogy én akarom-e, a rutinvizsgálat része. Nem nyúlkál ruhán keresztül, nem fogdos, nem taperol, hanem VIZSGÁL!

2012. okt. 24. 12:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!