Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Molesztálásnak minősül a nőgyógyászom viselkedése?
Figyelt kérdés
Múlt héten voltam a nőgyógyászomnál (kórházi) rákszűrésen. Minden rendben volt, a vizsgálat után azonban megkérdezte, hogy akarok-e mellvizsgálatot is. Meg sem várta, hogy válaszoljak a kérdésére, erre odakapott a mellemhez és ruhán keresztül megmarkolta.
Ez normális?? Tehet ilyet egy orvos?
2012. okt. 23. 14:57
21/35 A kérdező kommentje:
Ápoltnak ápolt vagyok, de nem biztos, hogy szép és akár még 150 kiló is lehetek. :P
2012. okt. 23. 15:43
22/35 anonim válasza:
nem igaz, mert így írtad: "volt ott dagadt...stb."
Ha te magad lennél olyan akkor nem írtad volna. Egyébként nekem bejönnek a gusztusosan husos idomok.
23/35 A kérdező kommentje:
Na jó, nem vagyok dagadt. Elárulom, pont a harmada vagyok. :P
2012. okt. 23. 15:46
24/35 anonim válasza:
minek a harmada vagy? :)))) Egy "dagadt"-nak?:D
25/35 A kérdező kommentje:
A 150 kilónak, te észlény. :D Elosztod hárommal. :P
2012. okt. 23. 15:50
26/35 anonim válasza:
:P Akkor 1 kézzel hurcollak az ágyba:D A másik kezemben tesco-s szatyor lesz:D
Ennyi kommunikáció elég volt ahhoz, hogy megállapítsam a korodat is. Természetesen Radio-carbonos kormeghatározással:DD
27/35 A kérdező kommentje:
Na és hány éves vagyok akkor? :D
De ha 130 centi vagyok, még dagadt is lehetek az 50 kilómmal.
2012. okt. 23. 17:10
28/35 anonim válasza:
18 vagy kb. (16-19) Talált-süllyedt?
29/35 A kérdező kommentje:
Hát nem. :D
2012. okt. 23. 17:25
30/35 anonim válasza:
Akkor 20,jajj Istenem,nem mindegy 1-2 év ide vagy oda...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!