Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Molesztálásnak minősül a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Molesztálásnak minősül a nőgyógyászom viselkedése?

Figyelt kérdés

Múlt héten voltam a nőgyógyászomnál (kórházi) rákszűrésen. Minden rendben volt, a vizsgálat után azonban megkérdezte, hogy akarok-e mellvizsgálatot is. Meg sem várta, hogy válaszoljak a kérdésére, erre odakapott a mellemhez és ruhán keresztül megmarkolta.

Ez normális?? Tehet ilyet egy orvos?

2012. okt. 23. 14:57
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Hát reméltem, hogy nem komolyan gondolod. :D Mert az már igénytelenség lenne a köbön, mind1 csak luk legyen.
2012. okt. 23. 15:18
 12/35 anonim ***** válasza:
5%
ÁÁÁ látom én h honnan fúj a szél... Letaperolt a nődoki, te meg élvezted mi?:D Nyögtél is hozzá?:D
2012. okt. 23. 15:19
 13/35 anonim ***** válasza:
természetesen csak hülyéskedem. Kinőttem én már abból.
2012. okt. 23. 15:20
 14/35 A kérdező kommentje:

Persze, kb. 60 éves volt.

Nincs nagypapa-komplexusom. :P

2012. okt. 23. 15:22
 15/35 anonim ***** válasza:

de azért ebből látszik h "vén kecske is megnyalja a sót" :D

Még akkor is ha egész praxisa alatt nunusokat meg ciciket taperolt:D

Anyám nőgyógyásza is vén kujon volt, de ez már nem éppen mostani story:D

2012. okt. 23. 15:25
 16/35 A kérdező kommentje:

Hát ahogy láttam az előttem lévő felhozatalt, nem is csodálom.

Volt ott minden, dagadt cigány asszony, ocsmány tinilány, csak szép nő nem.

Ha nagy ritkán betéved egy normális nőnemű egyed, aki tisztán tartja a nunusát, meg kell ragadni a lehetőséget, nem? :D

2012. okt. 23. 15:28
 17/35 A kérdező kommentje:
Szóval ne akarj nőgyógyász lenni, elég hamar impotens lennél. Átlagban szörnyű a felhozatal, még női szemmel is. XD
2012. okt. 23. 15:29
 18/35 anonim ***** válasza:

Inkább nem is gondolok bele, kijön az ebédem:D

Elég ciki lehet nektek is kitárulkozni idegenek előtt, nem irigyellek benneteket:D

Ő egyébként választott orvosod, vagy csak éppen ő volt ott a rendelésen?

2012. okt. 23. 15:35
 19/35 A kérdező kommentje:
Éppen ő volt ott, de legközelebb inkább magánorvoshoz megyek.
2012. okt. 23. 15:40
 20/35 anonim ***** válasza:
36%
Hoppá! Elárultad magad h egy ápolt szép nő vagy, na gyere csak szépen, hadd vizsgáljalak meg! :DDDDDDDDDDDDD
2012. okt. 23. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!