Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rányitottam a 12 (! ) éves húgomra egy fiúval. Elmondjam a szüleimnek, vagy se?
Figyelt kérdés
Sírva könyörgött,hogy ne köpjem be,mert "őt megölik"
mit tegyek?
17/L
2012. okt. 22. 18:56
51/80 anonim válasza:
"gratulálok,legyél akkor ribanc" :D:D:D
52/80 A kérdező kommentje:
utolsó : ez persze apám volt :D
2012. okt. 22. 19:46
53/80 anonim válasza:
Egész olcsón megúszta... de tényleg benyomták neki a ,,legyél ribanc" dumát? Azigen...
55/80 anonim válasza:
Te jó ég ez annyira durva!:O Húgodnak tényleg ennyi esze van már bocsi.. Én ott pofoztam volna fel a húgomat is és azt a srácot is:/ Sajnálom szegényeket hogy ennyire buták:SS
56/80 anonim válasza:
1 honapig nincs semilyen elektromos kütyü, és 3 honap szoba fogség?
Nagyon olcson meguszta.
Ha az én lányo lett volna akor elküldtem volna valami apáca iskolába, a srácot meg dühömben megöltem volna.
Egyébként apukád téved amikor azt mondta a hugodnak hogy:
"Legyél akkor rib@nc" Mert mát az. :D
17/f
57/80 A kérdező kommentje:
19:46
de,kettőt is.
igen,benyomták ezt a dumát,gondolom,apám hideg fejjel nem mondta volna,de hát...
2012. okt. 22. 19:50
58/80 A kérdező kommentje:
17/F
mondom,ezek hangfoszlányok voltak. hogy miket kapott még,Isten tudja :PP
2012. okt. 22. 19:50
60/80 anonim válasza:
Hallod a húgoddal beszéltél azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!