Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rányitottam a 12 (! ) éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rányitottam a 12 (! ) éves húgomra egy fiúval. Elmondjam a szüleimnek, vagy se?

Figyelt kérdés

Sírva könyörgött,hogy ne köpjem be,mert "őt megölik"

mit tegyek?

17/L

2012. okt. 22. 18:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 anonim ***** válasza:
Ó már látom, hogy elmagyaráztad, akkor hagyd fogyelmen kívül az előző kommentemet
2012. okt. 22. 19:08
 22/80 anonim ***** válasza:
88%

most már mind 1 ..

már most 1 ribanc.. hiába szólsz.

23/80 A kérdező kommentje:
utolsó : leírtam a 14-esben
 24/80 anonim ***** válasza:
95%

Hát ha a szüleidnek nem is mondod el, beszélj vele. Gondolom 12 évesen arra nincs esze, hogy védekezzen...

De amúgy szerintem ez már az a kategória, ami a szülőkre tartozik. 15 évesen mondjuk oké, hogy nem köpöd be, de 12???

2012. okt. 22. 19:10
 25/80 anonim ***** válasza:
49%

Hát, te tudod mit akarsz, én személy szerint megmondanám, hogy ez volt az UTOLSÓ, hogy ilyet tettél, amig 14 nem leszel legalább.

És be is tartanám a szavam.

Ha mégegyszer megteszi akkor elmondanám.

Elsőre, már csak azért sem mondanám el, mert azzal többet ártassz mind használsz.

Szüleitek kezdik tiltani mindentől buli stb, a barátai hivják, és sehová nem mehet, mert nem engedik és ő úgy fogja felfogni, hogy ennek mind te vagy az oka, mert beköpted.

Szóval szerintem egyből ne mond el..

2012. okt. 22. 19:10
 26/80 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szólj a szüleidnek. Igen lehet, hogy rossz lesz neki, és a fiúnak is, de ezt bizony az élettől kell megkapnia. Vállalja a tetteinek a következményeit. És ugyanez vonatkozik a fiúra is.
2012. okt. 22. 19:11
 27/80 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szólnod KELL a szüleidnek. Ha az én húgomról lenne szó, kötelességemnek érezném, hogy megmondjam ezt a szüleimnek. A szüleid felelősségre vonják, majd megkérdezik, te tudtál-e erről. Aztán a húgod kétségbeesésében beköp téged. Te ezt hogy fogod magadról lemosni? Te tudtál róla, de nem szóltál semmit? Vagy mi van, ha terhes lesz? Szerintem inkább szólj, és vigyétek el az orvoshoz. Te vagy a nagyobb, te tudsz róla, a felelősség a te kezedben. Már csak döntened kell a jó és a rossz között. Remélem helyesen fogsz dönteni.
2012. okt. 22. 19:16
 28/80 anonim ***** válasza:
Legalább többnek néz ki a húgod? Mert ha nagyon kislányos az még durvábbá teszi a dolgot.
2012. okt. 22. 19:18
 29/80 A kérdező kommentje:
max. 13nak néz ki.
2012. okt. 22. 19:18
 30/80 anonim ***** válasza:
És a srác mennyi?
2012. okt. 22. 19:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!