Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sertészsír szerintem tökéletes síkosító helyett nade hosszútávon nem káros?
Figyelt kérdés
2012. okt. 22. 18:31
11/20 Meztelencsigabiga ♥ válasza:
EKG zselé 300ft gyógyszertárban.
12/20 anonim válasza:
És a farkaddal kened a zsíros kenyeret?
13/20 Meztelencsigabiga ♥ válasza:
Nem, körözöttet csinál vele.
14/20 anonim válasza:
igen, igen. Ha már nem síkosító, akkor babaolaj legyen. Ezt nőgyógyásztól is hallottam már. Amúgy én tuti nem engedném, hogy akármit pl zsírt odakenjenek.
15/20 VVMMvvmm válasza:
Lehet a farkával csak úgy beletunkol.Olyan lazán, csak a
szaftját.
16/20 anonim válasza:
a babaolaj nem vizes alapú, ezért károsítja az óvszert, ha azt használtok
17/20 anonim válasza:
Erről az a Doktor House rész jutott eszembe, amikor az ambulancián megvizsgált egy hülye csajt, akinek valamilyen nemi betegsége volt.
A csaj megkérdezi, hogy
- Maga szerint a síkosítóval volt a baj?
- Miért?
Erre a csaj előveszi az eperlekvárt és leteszi az asztalra.
Erre House, szemrebbenés nélkül:
- Konzultálnom kell a neurológus kollégával.
- Baj van az agyammal?
- Minden bizonnyal.
Már hogy a p.csába lenne tökéletes síkosító, de nagyon hülye?
19/20 anonim válasza:
Méz, ha meg túl ragacsosnak bizonyul víz kell még hozzá. (Kámaszutrában is benne van az aktusnál, a méz használata)
20/20 anonim válasza:
19-es:
A sertészsír sem víz alapú. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!