Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én érzem cikinek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem cikinek, ha óvszert és síkosítót veszek a Tesco-ban?

Figyelt kérdés

Még mást is szoktam venni, hogy ne nézzen meg annyira a pénztáros, de elég cikinek gondolom.

21/F

2012. okt. 13. 20:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Lesz*rja a pénztáros mit veszel, de tényleg. 19/F
2012. okt. 13. 20:43
 2/20 anonim ***** válasza:
Engem pont nemérdekel. Sikositot nem szoktam venni csak gumit de nemérdekel h ki mit gondol:)))
2012. okt. 13. 20:44
 3/20 anonim ***** válasza:

én mindig dm/rossmanban vettem, mert ott max egy ember látja mit veszel meg esetleg aki mögötted áll nem nézelődik egyszerre 10 ember köülötted más pénztáraknál h épp mit veszel.

de amúgy vicces volt mert a pénztáros is ha meglátta egyből vette elő a kis szatyrot és már rakta is bele :D szval kb ő jobban zavarban volt mint én :)

de ez csak az első pár alaklommal volt h énis féltem venni, aztán megszokod :)

2012. okt. 13. 20:46
 4/20 Gyakori Ferenc ***** válasza:
100%
Ne gondold cikinek. Ennyi erővel, veszel a délutáni salihoz egy kígyóubit, és érezd cikinek, mert a pénztáros azt hiheti, hogy feldugdosod magadnak...
2012. okt. 13. 20:48
 5/20 anonim ***** válasza:
én egyszer vettem 3db 12dbos óvszer rossmannba hát megkérdezte h minden én szeretném biztos? én meg mondom igen ,lassan hétvége.helyes arcú lány volt de bnőm van szóval csak mosolyogtam rá és ő is mondta h akkor kellemes hétvégét és ennyi.de ezt soha nem felejtem el h milyen fejjel kérdezte meg:D
2012. okt. 13. 20:52
 6/20 anonim ***** válasza:
Akkor hadd meséljek el régi storyt. Egyszer a barinőm, aki akkor 16 éves volt, azt mondta, hogy most ő fogja megvásárolni az óvszert. Éppen egy éjjel-nappali üzletben voltunk este fél tízkor kb. Szóval szép diszkréten odaszólt a kasszás csávónak, hogy szerinte melyik a legjobb óvszer? Erre a kasszás srác nagy hangon odaszólt az éppen a raktárban tartózkodó haverének, hogy Tibi, egy lány éppen óvszert akar venni, te melyiket ajánlanád? Valahogy úgy kell elképzelni mint Bodrogi Gyulát, amikor óvszert akar vásárolni.Szóval a barinőm égett, mint Zetelaka, találomra kiválasztott egyet s ok közül, reszkető kézzel kifizette, és uzsgyi ki az üzletből:DD
2012. okt. 13. 21:00
 7/20 anonim ***** válasza:
Ne szégyelld magad emiatt, a pénztárost pont nem érdekli. Esetleg ha továbbra is cikinek érzed, menj el egy sexshopba, és vedd ott, ott ennél sokkal extrémebb dolgokhoz is hozzá vannak szokva:)
2012. okt. 13. 21:07
 8/20 anonim ***** válasza:

Én is szoktam gumit meg síkosítót venni, de nem érzem cikinek. Nem tudom mi a ciki abban, ha vki normálisan védekezik....

Egyébként ha gumit veszek, a pénztáros mindig feltűnően hangosan szokta mondani, hogy "szép estét/napot!":D Ezt mindig csak akkor figyeltem meg, mikor gumit vettem, ha általános dolgokat, akkor nem:D

2012. okt. 13. 21:16
 9/20 Gyakori Ferenc ***** válasza:
sztorizgatás? :D Volt barátnőmmel terveztünk egy 2hetes kiruccanást, és hát védelem kell, bementem óvszerért gyógyszertárba. Kedves idősebb patikus hölgy volt, érdeklődtem óvszerek iránt. Kérdeztem, hogy milyen kiszerelések vannak, mondta hogy most csak 10db-os. Megkérdeztem mennyibe kerül, válasz: "a 10 darab 850Ft" hát mondom "Köszönöm, akkor 3 csomaggal kérnék..." Volt szemmeresztés, de hát istenem, fiatalság :D
2012. okt. 13. 21:21
 10/20 anonim ***** válasza:

"De jó", hogy nekem nincs ilyen problémám, nincs barátnőm, soha nem is volt, valószínűleg nem is lesz. Úgy látom, így egyszerűbb az élet.

Amúgy megtaláltam a Bodrogi-féle kabaréjelenetet, amiben kotont akar venni gyógyszertárban, újra szétröhögtem magam rajta XDDD:

http://www.youtube.com/watch?v=hZfUjulz6GA

30/f

2012. okt. 13. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!