Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivel beszéljem meg és hogyan mondjam neki? (Hosszabban lent)?
16 éves lány vagyok. Valami miatt nem nedvesedek eléggé.(szánunk időt előjátékra, nem parázunk, stb... DE mégis...)
10-15 perc után száraz leszek...
Próbáltunk már síkosítót(Durex epres) DE csípett(előjáték után használtuk(nem akkor, amikor már kidörzsölődtem).
Gondoltunk a párommal a KY síkosítóra, de neten nem akarok rendelni, gyógyszertárba meg... nem tudom.
Szerintetek beszéljem meg ezt anyummal, hátha ad tanácsokat?(Szoktunk szexről beszélgetni...ritkán)... DE cikinek érzem ezt a témát :/ Hogyan hozzam fel?
Előre is köszi!
16L
17F
Teljesen hagyjam abba, vagy váltsak?
Mert nekem biztonságosabb(úgy érzem) ha van, nem parázok, hogy kiszakad, mint egyszer... (Azért írattuk fel)
Tőled függ, bár 16 évesen szeded azt a sz*rt, akkor lehet meddőséget fog okozni. Én a helyedben teljesen abbahagynám, de ha ennyire akarod, akkor egy másik fajtát kell választani. Minden egyes fogamzásgátló máshogy hat egy nőre, meg kell találni azt, ami neked jó.
Anyukád meg fog érteni, ha már az előzőnél is elkísért. Megmondod neki, hogy nem érzed jól magad tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!